Evenimentul Zilei > Justitie > I s-a făcut rău de la VESTEA pe care i-au dat-o procurorii. PIEDONE a chemat AMBULANŢA la el acasă
I s-a făcut rău de la VESTEA pe care i-au dat-o procurorii. PIEDONE a chemat AMBULANŢA la el acasă

I s-a făcut rău de la VESTEA pe care i-au dat-o procurorii. PIEDONE a chemat AMBULANŢA la el acasă

Cristian Tudor Popescu ar avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce i s-a pus sechestru asigurator pe avere.

Procurorul DNA i-a adus la cunoștință, vineri dimineață, că a fost pus sub control judiciar, că are de plătit o cauțiune de 1,5 milioane lei și că i s-au pus sechestru pe bunuri. După ce a aflat vestea, se pare că fostul primar al sectorului 4 a chemat o ambulanţă la el acasă, scrie realitatea.net.

Fostul edil riscă să fie arestat, dacă nu va plăti cauţiunea în termen de zece zile. Fostul primar spune că nu are cum să plătească, fiindcă nu dispune de atâția bani.


Citeşte şi: Piedone, pus sub control judiciar. Poate fi arestat dacă nu plătește o cauțiune de 1,5 milioane lei. SECHESTRU PE AVEREDecizia procurorilor DNA vine ca urmare a faptului că Primăria sectorului 4, prin primarul interimar Daniel Băluță (PSD) s-a constituit parte civilă în Dosarul Colectiv și cere despăgubiri de 100 de milioane de euro. Despe acest demers, Cristian Popescu Piedone susține că este unul politic, inițiat de PSD ca răzbunare.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.