Hotelul Radisson SAS din Bucureşti - “Hotelul anului 2009”

Hotelul Radisson SAS din Bucureşti - “Hotelul anului 2009”

Hotelul Radisson SAS din Bucureşti a fost desemnat “Hotelul anului 2009” în România în cadrul celei de-a patra ediţii a Forumului Ospitalităţii, organizat de revista HRB Expert şi având ca temă: „2009, Anul schimbărilor în domeniul hotelier”.

Trofeul „Hotelul anului 2009” reprezintă pentru hotelul Radisson SAS din Bucureşti o confirmare a performanţelor remarcabile obţinute în primul an de funcţionare în ceea ce priveşte calitatea înaltă a serviciilor, strategia de management, inovaţia şi contribuţia adusă pe piaţa din România.

„Premiul obţinut de hotelul Radisson SAS din Bucureşti confirmă succesul afacerii noastre în România. Deşi am intrat pe piaţă de mai puţin de un an, ne mândrim să fim printre liderii industriei ospitalităţii din regiune,  poziţie pentru care ne recomandă deopotrivă prestigiul brandului Radisson şi performanţele noastre  pe piaţa locală, la care au contribuit calitatea  impecabilă a serviciilor, ambianţa rafinată  şi facilităţile exclusiviste ale hotelului nostru.”,  a declarat Yilmaz Yildirimlar, director general al hotelului Radisson SAS din Bucureşti.

Revista HRB Expert a acordat premii pentru industria ospitalităţii din România la 5 categorii: hotel, restaurant, club, firma de catering, şi pentru o personalitate marcantă din această industrie.

Ne puteți urmări și pe Google News

Conferinţa HRB Expert - Forumul Ospitalităţii a reunit factori de decizie din industria ospitalităţii, respectiv hoteluri, agenţii, asociaţii profesionale, firme de producţie şi importatori de produse alimentare şi nealimentare, firme producătoare şi importatoare de utilaje profesionale, echipamente şi tehnologii, firme prestatoare de servicii dedicate industriei horeca şi agenţii de cercetare a pieţei.

Trofeul „Hotelul anului 2009” este cea de-a treia recunoaştere oficială, în mai puţin de o lună, a prestigiului de care se bucură hotelul Radisson SAS din Bucureşti. Anterior el a fost desemnat “Proiectul Hotelier al anului 2008” în sudestul Europei şi a fost inclus în categoria “Brands to Watch” din cadrul prestigiosului program Superbrands România.

Radisson SAS din Bucureşti este cel mai mare hotel de cinci stele din România şi cel mai mare hotel Radisson SAS din Europa de Est. Hotelul face parte din reţeaua Radisson SAS Hotels & Resorts,  brand al grupului hotelier Rezidor, unul dintre primele 5  grupuri la nivel mondial în domeniul hotelier.

*Materialele apărute în această secţiune reprezintă conţinut publicitar.