Evenimentul Zilei > Actualitate > HANDBAL. CSM București a pierdut meciul cu Gyor. O jucătoare ACUZĂ: „Am fost LOVITE foarte rău”
HANDBAL. CSM București a pierdut meciul cu Gyor. O jucătoare ACUZĂ: „Am fost LOVITE foarte rău”

HANDBAL. CSM București a pierdut meciul cu Gyor. O jucătoare ACUZĂ: „Am fost LOVITE foarte rău”

CSM București a pierdut partida disputată, luni, în deplasare, cu Gyor ETO, scor 24-28, în Grupele Principale ale Ligii Campionilor.

Gyor ETO s-a impus cu scorul de 28-24 în fața formației CSM București, într-o confruntate jucată, luni, pe terenul echipei maghiare, în Grupele Principale ale Ligii Campionilor. „Tigroaicele” sunt calificate în sferturile de finală și vor mai juca împotriva danezelor de la Midtjylland (acasă, 4 martie) și rusoaicelor de la Rostov-Don (deplasare, 10 martie).

La finalul meciului cu Gyor, Oana Manea a aicuzat jocul excesiv de agresiv al adversarelor. „A fost un meci dificil. Dacă aveam energia și ambiția din ultimele 10 minute, cred că meciul se putea termina altfel. Gyor a fost foarte bună în apărare, au fost mulți pumni, am fost trântite. Trebuia să le dăm și noi și poate că altul era rezultatul. Nu vreau să comentez arbitrajul, dar am fost lovite foarte rău. Nu știu cum acest lucru nu ne-a enervat pentru a proceda și noi la fel.  Cristina Neagu e Cristina Neagu, normal că echipele își iau măsuri speciale împotriva ei. Ratările noastre ne-au dus în jos, plus că de multe ori am jucat prea individual. Trebuie să ne batem până la capăt. Nu știu dacă am pierdut primul loc, dar trebuie să câștigăm restul meciurilor rămase. Bătălia se va da până în ultimul meci”, a spus Manea.