Evenimentul Zilei > Social > Halucinant. Cum s-au distrat pe plaja de la Costineşti două tinere infectate cu COVID 19
Halucinant. Cum s-au distrat pe plaja de la Costineşti două tinere infectate cu COVID 19

Halucinant. Cum s-au distrat pe plaja de la Costineşti două tinere infectate cu COVID 19

Două adolescente infectate cu coronavirus au petrecut trei zile pe litoral, la Costineşti, împreună cu alţi 17 tineri.

Alertă maximă pe litoral şi în judeţul Vaslui. Cauza o reprezintă două tinere infectate cu COVID-19. Ele s-au distrat trei zile pe litoral, la Costineşti, cu alţi 17 tineri.

Adolescentele au plecat pe litoral după ce au fost la un majorat cu peste 40 de invitaţi, desfășurat la Vaslui. Acest lucru în ciuda faptului că una dintre fete avea simptome. Ea aștepta rezultatele testului COVID

Distracție fără nicio regulă

Fata a contactat virusul în urmă cu câteva zile, la un majorat, în Vaslui,unde au fost 45 de persoane. La ora actuală au loc şedinţe de urgenţă la Constanţa dar şi în Vaslui. Autorităţile trimit microbuze care să îi ia pe toţi tinerii care au intrat în contact cu fata.

La mare, tinerii s-au distrat fără să ţină seama de vreo regulă.

„Au venit beţi de prin staţiuni, unii dormeau”

Reporter: Au ţinut petrecere aici?
Martor – Nu. Au venit beţi de prin staţiuni. Unii dormeau, au venit şi au început să ţipe ”Trezirea!”
Astfel s-au distrat cei 30 de adolescenţi la malul mării, împreună cu fata care făcuse testul COVID.

Acest lucru s-a întâmplat înainte cu doar câteva ore înainte de a veni rezultatul testului. Când au aflat că fata este infectată cu noul coronavirus, părinţii au plecat la mare şi au adus-o acasă, la Vaslui.

Proprietarii de pensiuni de la Costineşti, verificați de autorități

Proprietarii de pensiuni de la Costineşti, unde s-au cazat cei 30 de tineri veniţi de la Vaslui, au fost verificați de autorități. Două dintre vile au fost amendate pentru nereguli privind condiţiile de cazare şi nerespectarea regulilor sanitare în pandemie.

Direcţiile de sănătăte Publică Vaslui şi Constanţa colaborează acum pentru a-i găsi pe toți cei care au intrat în contact direct cu fata infectată, potrivit antena3.ro.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.