Evenimentul Zilei > Actualitate > Goian primeşte „roşu” şi ratează derby-ul Rangers – Celtic de miercuri seară
Goian primeşte „roşu” şi ratează derby-ul Rangers – Celtic de miercuri seară

Goian primeşte „roşu” şi ratează derby-ul Rangers – Celtic de miercuri seară

O deplasare care se anunţa uşoară pentru Glasgow Rangers astăzi s-a transformat într-un coşmar pentru liderul din Scottish Premier League. Rangers a fost învinsă de St. Mirren, 1-2, şi a terminat jocul cu doi eliminaţi!

Dorin Goian a văzut cartonaşul roşu în minutul 87 al meciului St. Mirren – Glasgow Rangers, scor 2-1, şi pierde astfel derby-ul cu Celtic de miercuri seară de pe "Ibrox Park".
Meciul de pe "Greenhill Road" din Paisley a început bine pentru Rangers, care a deschis scorul prin Wallace în minutul 11.
Coşmarul celor de la Rangers a început în minutul 24, când mijlocaşul Lee McCulloch a primit direct cartonaşul roşu, după un cot aplicat unui adversar.
Gazdele de la St. Mirren au egalat şi au preluat conducerea pe tabela de marcaj într-un final de repriză senzaţional. Mooy şi McGowan au punctat în minutele 44 şi 45+2. Acesta avea să fie şi rezultatul final.
Înaintea acestei etape, Rangers avea patru puncte avans în clasament faţă de Celtic.
Rangers şi Celtic se confruntă miercuri seară, de la ora 21.45 (în direct la Sport1), în ultimul mare derby al anului 2011 în fotbalul mondial.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: