Evenimentul Zilei > Social > Giovani Becali, apariție inedită la o petrecere privată. Cine au fost gazdele?
Giovani Becali, apariție inedită la o petrecere privată. Cine au fost gazdele?

Giovani Becali, apariție inedită la o petrecere privată. Cine au fost gazdele?

În urmă cu câteva zile, Giovani Becali și-a făcut apariția la o petrecere importantă din lumea sportului, pe care familia Dănciulescu a găzduit-o.

Giovani Becali a participat la o petrecere privată organizată de familia Dănciulescu, scrie Wowbiz.

În urmă cu mai bine de doi ani, Ioan Becali a fost eliberat condiționat de către Tribunalul Ilfov, după ce a executat doi ani și șase luni de pedeapsă din cei șase ani și patru luni de închisoare primit în celebrul dosar al trasferurilor.

Inițial, agentul FIFA a preferat să stea cât mai retras și să-și vadă liniștit de afaceri și de familie. Însă, după ce s-a acomodat din nou cu libertatea, machedonul a început să se ocupe atent de firmele sale, care au înregistrat pierderi uriașe în perioadă când el a fost închis. Drept dovadă, atunci când a început să se implice Becali, situația financiară s-a redresat.

Astfel, că doar din chirii Giovani câștiga lunar în jur de 100.000 de euro, pe spațiile și clădirile pe care le deține. Mai mult, anul trecut, în stilul său, afaceristul a reușit să mai dea un tun imobiliar, a vândut un teren în valoare de 4.000.000 de euro și a scăpat astfel de toate problemele.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News