Patronul stelist Gigi Becali s-a făcut foc şi pară când a văzut că echipa sa s-a chinuit să o bată pe Concordia, o formaţie încropită în această vară. Fostul oier ameninţă că, dacă „roş-albaştrii” nu vor ieşi campioni nici în acest sezon, se va retrage din fotbal, urmând exemplul finului său, fostul dinamovist Cristi Borcea.
„Mă aşteptam să fie un meci mai uşor. Nu am dominat din prima, deşi am controlat jocul. Dacă Concordia dădea gol la ultima fază a meciului, atunci făceam egal cu Chiajna.
Păi dacă am ajuns să ne chinuim cu Concordia, atunci mai bine mă retrag, mă duc după finul Borcea! Jucătorii ăştia mă aduc în stadiul să iau decizii radicale. Păi jucaţi, mă, fotbal! Te chinui cu Chiajna… Dai 3-4 goluri în prima repriză şi cu asta basta! Am stat cu mâna pe cruce până la final ca să nu mă egaleze Chiajna.
Dacă nici anul ăsta nu iau titlul, mă las, mă retrag, mă duc după finul Borcea„, a tunat Becali după meci, la emisiunea „Fanatik Show”, de la Digi Sport.
Totodată, patronul Stelei a criticat arbitrajul, dar, conform obieciului său, a găsit un „ţap ispăşitor” şi printre jucătorii echipei din Ghencea. „Pe Robert Dumitru l-am susţinut mereu, dar acum mă deranjează ce a făcut. Am avut două lovituri de la 11 metri, iar la începutul reprizei secunde, un fundaş de la Chiajna trebuia eliminat.
Dacă Rocha era marcator, câştigam cu 5-0. Dar noi n-avem atacanţi. Rocha n-a câştigat dueluri, n-a făcut nimic. Păi dacă nici din 5 metri nu înscrii…
Nu sunt vinovaţi nici Reghecampf, nici jucătorii. Nu ştiu cine e de vină, fotbalul e ceva complicat. Nu ştiu pe cine să dau vina. Ca să stai liniştit la meciuri, ai nevoie de profesionişti”, a mai comentat Gigi Becali.