Patronul stelist Gigi Becali susţine că eşecul usturător suferit de „U” Cluj la Târgu-Jiu, 2-6 cu Pandurii, în prima etapă din actualul sezon al Ligii I, este o „pedeapsă divină” pentru Claudiu Niculescu, antrenorul „şepcilor roşii”. „Lui Claudiu Niculescu vreau să-i transmit că există un Dumnezeu care Le vede pe toate. Dumnezeu nu doarme! Schimbările pe care le-a făcut Niculescu la meciul cu CFR Cluj (n.r.- pierdut de „U”, scor 2-3, victorie în urma căreia CFR a câştigat titlul) şi eliminarea lui Cristea arată că ei au fost atunci băieţi buni.
Niculescu crede că e meserie uşoară asta de antrenor. Dar e cea mai grea! A luat şi el o echipă din mers de la Ionuţ Badea şi a crezut că merge aşa”, a declarat fostul oier astăzi, la Sport.ro.
Gigi Becali a ţinut să-l avertizeze şi pe Laurenţiu Reghecampf, antrenorul Stelei, că nu va avea viaţă uşoară în Ghencea: „O să-l vedem şi pe Reghecampf peste două luni de ce este în stare. Aşa îl lăuda lumea şi pe Niculescu, după ce nu pierduse şapte etape. În această meserie, nu-ţi permiţi nici măcar o jumătate de pas greşit”.