Gigi Becali debordează de optimism, după ce gruparea din Ghencea îi va înfrunta, în Grupa E a Ligii Europa, pe nemţii de la VfB Stuttgart, pe danezii de la FC Copenhaga şi pe norvegienii de la Molde. Latifundiarul din Pipera se arată convins că „roş-albaştrii” pot câştiga grupa.
„Putem să terminăm şi pe primul loc în grupa asta. Avem o grupă accesibilă. Puteam să cădem cu oricine, nu aveam niciun fel de problemă. Important e că am intrat în grupe, iar de aici încolo, ce o vrea Dumnezeu.
Nu mai e nimeni ca Steaua! Steluţa e norocoasă, ceilalţi să se uite la televizor la ea”, a comentat Gigi Becali, la Sport.ro.
Patronul Stelei susţine că-l va transfera pe mijlocaşul portughez Filipe Teixeira, de la Rapid: „Azi o să vină „Bulibaşa” Copos şi o să negociez pentru Teixeira. A cerut 500.000 de euro pe Teixeira, eu o să-i dau 200.000. Reghe a spus că ne poate ajuta. Iniţial, a spus că nu avem nevoie de el, dar după aia a zis că e ok, dacă vrea patronul. Vreau eu să-l iau pe Teixeira, îmi place mie că driblează. Unii spun că driblează pe loc, lasă că-l iau eu aşa”.