Evenimentul Zilei > Actualitate > VEZI ce nu i-a plăcut naşului Becali din discursul finei Gabriela Firea
VEZI ce nu i-a plăcut naşului Becali din discursul finei Gabriela Firea

VEZI ce nu i-a plăcut naşului Becali din discursul finei Gabriela Firea

Deşi s-a declarat mândru de intrarea Gabrielei Firea în politică şi a subliniat că fina sa "este mai bună decât toate femeile care au fost până acum în politică", Gigi Becali a avut şi un reproş la adresa acesteia.

"Un singur lucru nu mi-a plăcut: a finalizat discursul populist şi cu un lucru care nu cred că este adevărat. E a sintetizat totul foarte frumos, a avut un discurs sincer, dar spre final nu a spus adevărul când a spus că Negoiţă a convins-o. A fost o chestie populistă, politicianistă. Păi Negoiţă nu poate s-o convingă pe fina mea niciodată, el nu este un om care să poată vreodată să facă asta. Pe fina mea a convins-o soţul ei, Florentin Pandele, care este cu adevărat un mare lider şi va fi un mare politician şi un mare cârmuitor", a declarat Gigi Becali la România TV.
Acesta i-a transmis Gabrielei Firea să lase populismul şi să fie sinceră dacă vrea să facă politică. "Să spună adevărul, să nu-l mai ocolească", a mai spus Becali.
Fostul realizator TV şi-a anunţat, astăzi, înscrierea în PSD, partid pe care l-a ales pentru că vrea să fie parte a unei formaţiuni politice "care se gândeşte la securitate alimentară, la protecţie socială". Soţia social-democratului Florin Pandele vrea să intre în cursa alegerilor parlamentare din această iarnă. Potrivit unor surse din interiorul partidului, Gabriela Firea va candida într-un colegiu din Ilfov.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News