Ghiță și Moroșanu, schimb de replici acide. „Încep să îl înțeleg pe Hagi! "

Ghiță și Moroșanu, schimb de replici acide. „Încep să îl înțeleg pe Hagi! "

Daniel Ghiță i-a dat o replică acidă lui Cătălin Moroșanu, după ce rivalul său a spus că nu va lupta niciodată cu el.

Duel verbal între luptătorii Daniel Ghiță și Cătălin Moroșanu. După ce Cătălin Moroșanu a declarat că nu se va lupta niciodată cu cel supranumit ”Samuraiul", Daniel Ghiță i-a dat o replică acidă acestuia, pe rețelele de socializare. Daniel Ghiță a spus că rivalul său, Cătălin Moroșanu, îi spune numele pentru a intra în atenția mass-media, potrivit .fanatik.ro.

„Când unii vor să fie băgați în seamă îmi pomenesc numele! Când îmi rostesc numele, mai scrie presa despre ei și devin și ei ‘vedete’, mai mănâncă o pâine, că în kickbox nu au dovedit nimic”, i-a răspuns Daniel Ghiță lui Cătălin Moroșanu. El a continuat postarea pe Facebook, scriind că :

„Urmăriți filiera aurului? Nu tot ce sclipește e aur! Când mergi la luptă cu un Samurai, trebuie să mergi pe cal cu sabie, nu călare pe un măgar cu o bâtă și o traistă de noroi să arunci în alții”.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Încep să îl înțeleg pe Hagi! Are dreptate omul când afirmă că românii nu își respectă valorile! Non valorile promovate de TV, care nu au demonstrat nimic în kickbox, în sport, se cred valoroase. Iar cei care au devenit cunoscuți prin sport, sacrificii și muncă sunt denigrați și umiliți de niște ‘sportivi’ mediocri, care nu au dovedit nimic în sport. Rămân mâncați de invidie, frustrare, că nu au ajuns la performanțele mele! Japonia 2010! Nihil Sine Deo”, este mesajul pentru Moroșanu.

Rivali pe ring dar și în declarații

Daniel Ghiță a postat câteva haștaguri amuzante la sfârșitul mesajului în care l-a criticat virulent pe rivalul său, cum ar fi #fărăchiloțărealăînsport, #fărăshowpebani, #fărăcampionitv și #fărăluptătorimachiați#. Cătălin Moroșanu anunțase cu o zi în urmă, că nu va lupta niciodată cu Daniel Ghiță, argumentând că o asemenea confruntare ar crește valoarea rivalului său. Cei doi se ceartă de câteva luni, pe rețelele de socializare sau în interviuri, dar acest lucru nu a condus la stabilirea unui meci între cei doi luptători. După ce fostul finalist în gala K1 l-a criticat dur pe rivalul său, scandalul a ajuns și în presa internațională.