Evenimentul ZileiActualitateGheorghe Dincă își caută aliat la cel mai înalt nivel! L-a contactat pe unul dintre puternicii lumii. E bomba anului în Dosarul Caracal!

Gheorghe Dincă își caută aliat la cel mai înalt nivel! L-a contactat pe unul dintre puternicii lumii. E bomba anului în Dosarul Caracal!

Gheorghe Dincă își caută aliat la cel mai înalt nivel! L-a contactat pe unul dintre puternicii lumii. E bomba anului în Dosarul Caracal!
Gheorghe Dincă, supranumit monstrul din Caracal, a revenit în centrul atenției după un demers care pare incredibil. Bărbatul acuzat de DIICOT că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu şi Luiza Melencu i-ar fi trimis o scrisoare liderului de la Vatican, Papa Francisc.

Procurorii DIICOT l-au trimis în judecată pe Gheorge Dincă la 10 ianuarie 2020, „monstrul din Caracal″ fiind acuzat de trafic de persoane, trafic de minori, viol, omor calificat și profanarea de cadavre sau morminte. Amintim că următorul termen în dosarul Caracal a fost stabilit pentru 12 ianuarie 2022.

În vară, Dincă s-a gândit că n-ar fi rău dacă i-a scrie Suveranului Pontif, despre care jurnaliștii de la Forbes au scris că la un moment dat era era al 4-lea cel mai puternic om din lume. Și cum a avut câteva probleme legate de scrisorile primite și expediate în detenție, a decis să își folosească familia.

Monstrul din Caracal nu avea încredere în serviciile poștale din România, așa că scrisoarea lui a fost trimisă la Vatican chiar din Italia. Un membru al familiei sale s-a ocupat de toate procedurile.

Papa Francis i-ar fi răspuns lui Gheorghe Dincă

Soția principalului suspect în dosarul Caracal lucrează de peste 10 ani în Italia, așa că alegerea lui Dincă a fost foarte bine calculată. Chiar dacă e acuzat de crimă, femeia îl susține și crede că e nevinovat. La fel cum crede sora lui. La fel cum cred copiii lui.

„Surse din anturajul familiei au indicat pentru impact.roPapa Francisc a primit scrisoarea ce i-a fost adresată de către Gheorghe Dincă. «Fiind scrisă în limba română, nu știm dacă ea a fost citită personal de către Papa Francisc au de către un secretar al acestuia, dar știm că a ajuns sigur la Vatican. De unde știm?

foto: observatornews.ro

Am primit și un răspuns de la Papă, în care acesta s-a interesat în amănunt dacă are nevoie de vreun ajutor anume, material sau spiritual», au declarat sursele citate″, arată sursa citată.

Procesul se reia la Slatina

Despre acest episod, Carmen Obârșanu, avocata familiei Luizei Melencu, a declarat: „Cred că Gheorghe Dincă a început să se teamă pentru viața sa. Mai mult, începe să înțeleagă că procesul său nu poate avea decât un singur deznodământ.

Ca atare, nu m-ar mira să aflăm că va cere sprijinul oricăror instanțe internaționale despre care el crede acum că l-ar putea ajuta. L-am urmărit cu atenție și în ultimele luni mi-a lăsat impresia unei schimbări. De aceea spun că lui Gheorghe Dincă a început să-i țâțâie fundul!″

În ianuarie 2022, procesul va continua la Slatina, cu audierea medicilor care au eliberat certificatul dedeces al Alexandrei Măceșanu. Adolescenta în vârstă de 15 ani a fost declarată oficial moartă în decembrie 2019, la cinci luni de la dispariția fără urmă.

Autoritățile indică faptul că adolescenta din Caracal ar fi fost răpită, violată, ucisă şi apoi arsă într-un butoi în propria curte de către Gheorghe Dincă, un mecanic auto de 66 de ani din Caracal. El este acuzat de dispariția în condiții similare a Luizei Melencu (18 ani), în aprilie 2019.


Accesează: