Evenimentul Zilei > Justitie > „Monstrul din Caracal” a cedat. Ce l-a îngenuncheat pe Gheorge Dincă
„Monstrul din Caracal” a cedat. Ce l-a îngenuncheat pe Gheorge Dincă

„Monstrul din Caracal” a cedat. Ce l-a îngenuncheat pe Gheorge Dincă

Aflat în Penitenciarul de Maximă Siguranță Craiova, Gheorghe Dincă, zis „Monstrul din Caracal”, este judecat pentru uciderea Alexandrei Măceșanu și a Luizei Melencu.

La perchezițiile din casa groazei, situată în Caracal, undeva la periferia orașului, procurorii și polițiștii au descoperit 14 nutrii, dar și trei căței, care erau legați cu lanțuri și care au fost preluați de o asociație care se ocupă de protecția animalelor, condusă de Daniela Popovici.

„Cele două cățelușe erau legate cu lanțuri, în curtea lui Gheorghe Dincă la Caracal. Cel de-al treilea cățel, un mascul pe nume Jeak, a fost evaluat ca vârstă între 10-12 ani”, a spus Daniela Popovici, proprietara adăpostului de câini de la Desa.

Tot la adăpostul de la Desa  au ajuns și cele 14 nutrii care i-au aparținut lui Gheorghe Dincă, numai că 13 au murit. „Mai am doar una. Am înţeles că ele de obicei trăiesc 2-3 ani”, a mai dezvăluit Daniela Popovici. Potrivit unor surse din Penitenciarul de Maximă Siguranță Craiova, Dincă ar fi început să plângă în hohote când a auzit că i-au murit nurcile.

Vecinii lui Dincă au povestit că bărbatul avea o mare pasiune pentru aceste animale, pe care obișnuia să le crească, iar mai apoi să le sacrifice și să le vândă blana.

Gheorghe Dincă a sfidat judecătorii

La înfățișarea de miercuri, atitudinea presupusului criminal din cazul Caracal s-a schimbat radical față de celelalte înfățișări.

Martorii, care au participat la ședința de la tribunal, susțin că, dacă în alte confruntări, Gheorghe Dincă a avut o atitudine defensivă, lucrurile s-au schimbat radical la ultimul termen.

Martorii vorbesc despre faptul că Dincă a fost foarte sfidător la adresa judecătorilor, dar și atunci când a fost confruntat cu familia Măceșanu.

Pentru Tudorița Măceșanu, revederea cu Gheorghe Dincă a fost foarte dificilă, lucru recunoscut de femeie. Cum procesul este unul foarte lung, astfel de momente vor fi mult mai dese.

Mama Alexandrei Măceşanu a declarat, la ieșirea din sala de judecată: „Mulţumesc statului român că ne-a găsit copilul şi ne şi amendează! Ruşine ţării noastre! La fiecare contestaţie pe care o depunem, primim amendă, 80 de lei. 80 eu, 80 soţul. Mulţumesc statului român că-şi bate joc de noi, victimele, şi încurajează traficanţii!“, a spus femeia, la ieșirea din Tribunalul Olt.

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: