Canotoarele Georgeta Andrunache (38 de ani) şi Viorica Susanu (38 de ani) au încheiat ieri cursa de 2.000 de metri pe poziţia a cincea şi nu au putut să-şi apere titlul olimpic. Eşecul a aprins spiritele, iar Elisabeta Lipa le-a desfiinţat pe cele două sportive.
Andrunache a fost extrem de marcată la finalul cursei şi a izbucnit în plâns. Astăzi, Georgeta a vorbit pentru EVZ despre atacul foarte dur lansat de Elisabeta Lipă. „Doamna Lipă să nu uite că şi ea a terminat la Jocurile Olimpice de la Szdney pe locul al 6-lea. Se mai întâmplă astfel de eşecuri în sport. Noi nu am concurat cu un an înaintea acestei Olimpiade. Nu am participat la competiţii pentru că ne-am hotărât destul de târziu să revenim. Sunt mai multe vine pentru rezultatul de la cursa de 2.000 de metri”, ne-a declarat Andrunache.
Elisabeta Lipă este un car de nervi din cauza rezulatelor nesatisfăcătoare de la canotaj. Fosta mare sportivă este conducătorul delegaţiei la Jocurile Olimpice iar tensiunea pe care o trăieşte la Londra este amplificată şi de zvonurile care susţin că va fi schimbată din funcţia de preşedinte al CS Dinamo. 
Lipă nu a întârziat să-i dea replica Georgetei: „Nu este adevărat. Cauza eşecului nu este legată de lipsa concursurilor. Înainte de Olimpiadă au mai participat la două concursuri. Şi ce au făcut? Iar la Sidney eu m-am clasat pe locul al 5-lea şi am participat la două probe„, ne-a declarat Lipă, cea care a participat la Olimpiada de la Atena alături de Viorica Susanu în barca de 8+1.