Evenimentul Zilei > Monden > George Burcea, mesaj ironic, după un comentariu despre noua relație a Andreei Bălan
George Burcea, mesaj ironic, după un comentariu despre noua relație a Andreei Bălan

George Burcea, mesaj ironic, după un comentariu despre noua relație a Andreei Bălan

George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan, a reacționat ironic la un comentariu al unei internaute, care i-a reamintit că artista și-a refăcut viața alături de Tiberiu Argint.

Burcea a postat recent pe Instagram o fotografie de colecție în care apare în fața Teatrului Național din București alături de actorul Marius Bodochi, potrivit cancan.ro.

Imaginea a strâns o serie de comentarii, printre care se numără cel la unei tinere care a scris:: “Din păcate, ți-a luat altcineva locul mul mai simpăticuț ca tine😎”.

Reacția actorului nu s-a lăat așteptată și i-a răspuns cu un mesaj ironic: “csf (n.r.: Ce să fac?!)… Eu prost ;))))”.

La câteva minute, o altă femeie i-a transmis indirect fostului soț al Andreei Bălan că problemele sale cu substanțele interzise au dus la destrămarea căsniciei lor.

“Răspuns corect..! Dar ai uitat să specifici înca ceva: ți-a scăpat… ești un drogat și needucat la răspunsurile care le dai! Nu așa se vorbește, nu mă miră că a renunțat Andreea la tine, e o femei prea finuță să stea cu un așa arogant și needucat”, a comentat femeia.

George Burcea a i-a răspuns: “Iubita mea, îți recomand puțină gramatică și apoi discutăm mai multe…. dacă înveți ;)))”, identificând câteva greșeli în postarea acesteia.

Andreea Bălan și George Burcea, care au împreună două fetițe, și-au anunțat despărțirea în luna martie.

Andreea Bălan trăiește acum o poveste de dragoste alături de Tiberiu Argint. Dar deși perechea nu și-a anunțat oficial relația, au fost văzuți împreună la mare, comportându-se tandru unul cu celălalt.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: