Evenimentul Zilei > Monden > Furtună în paharul cu apă. Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălu din nou împreună?
Furtună în paharul cu apă. Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălu din nou împreună?

Furtună în paharul cu apă. Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălu din nou împreună?

Furtuna din relația Biancăi Drăgușanu cu Gabi Bădălău pare că s-a oprit. Înțepăturile de la distanță s-au încheiat și relația pare a fi revenit la normal. Mărturie stau imaginile postate în mediul online de fosta vedetă TV.

Furtună în paharul cu apă. Ultima perioadă, după concediile de vis din locații exotice, a fost una agitată. S-a presupus că relației dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-a pus punct. Iată însă că noile mesaje contrazic din plin această ipoteză.

Recent, Bianca Drăgușanu a postat în mediul online câteva imagini care sugerează o împăcare cu Gabi Bădălău. Vedeta a fotografiat o inimă mare, roșie, în centrul căreia a plasat litera „G”, fapt ce i-a trimis imediat cu gândul pe internauți la o împăcare cu Gabi Bădălău.

Mai mult, imediat după, Bianca a mai postat câteva rânduri sugestive, care continuă aceeași idee. „Să te întâlnesc a fost întâmplarea mea preferată”, a mai scris Bianca Drăgușanu.

Se revine la planul inițial

Înainte de mica ruptură, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău păreau că au planuri mari împreună. Se vorbea despre o relație perfectă și chiar despre planuri de nuntă. Acum, rămâne de văzut dacă este într-adevăr vorba despre o împăcare și lucrurile vor reveni la planurile inițiale, scrie Cancan.

„Gabi așteaptă divorțul de Claudia (n.r. Claudia Pătrășcanu) ca să poată să facă nunta cu Bianca. Au discutat deja despre mutarea Biancăi în una dintre casei lui. Au decis să-și construiască relația încet, discret, fără mare tam-tam. El o tratează ca pe o prințesă și are susținerea familiei lui, în ciuda a tot ce s-a spus. Gabi este un înger pentru Bianca. O iubește, o răsfață, este bărbatul perfect pentru ea”, a declarat unul dintre prietenii cuplului Bianca Drăgușanu – Gabi Bădălău, în urmă cu ceva timp.

Blonda a reacţionat, cu câteva zile în urmă după ce Gabi Bădălău a fost surprins alături de mai multe domnișoare, chiar când intra în apartamentul său. Totul părea că s-a terminat. Mai ales că zilele trecute, Bianca Drăgușanu a fost văzută la Mall Băneasa alături de una dintre bunele sale prietene. Părerea unanimă a fost că ea „a pus cruce” relației cu Gabi Bădălău.