Evenimentul Zilei > Monden > Nu mai bat clopotele de nuntă. Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău se atacă pe internet
Nu mai bat clopotele de nuntă. Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău se atacă pe internet

Nu mai bat clopotele de nuntă. Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău se atacă pe internet

S-a rupt lanțul de iubire dintre Gabriel Bădălău și Bianca Drăgușanu. Diva va sta, de acum, departe de „sacoșele cu bani” ale băiatului liderului PSD, Nicolae Bădălău.

Nu mai bat clopotele de nuntă. Distracțiile costisitoare din Dubai și Maldive au rămas doar o amintire. A venit momentul ca cei doi să își trimită mesaje de despărțire. Totul a pornit de la fotografiile publicate de Spynews.ro, care l-a suprins pe Gabi Bădălău distrându-se cu trei tinere într-un club. Petrecere care s-a finalizat în apartamentul acestuia.

Dispută la distanță

Mesajul Biancăi Drăgușanu nu s-a lăsat așteptat: „Sunt o femeie independentă, asumată, liberă și fericită și foarte bucuroasă cu tot ce i se întâmplă. Mi-ar plăcea să cred faptul că am învățat din greșelile mele! Vă dau câteva sfaturi utile, nu treceți cu vederea atât de ușor peste infidelitate și agresivitate, purtați-vă mai rece cu oamenii, că de la căldură se strică”.

La rândul său, Bădălău-junior a răbufnit în emisiunea lui Capatos, la Antena Stars. „Se pare că nu-i priește Dubaiul. Totul e perfect, totul e așa cum trebuie să se întâmple. Totul e lăsat în voia Domnului, totul se întâmplă cu un scop. Nimic nu e întâmplător”.

Cât despre distracția cu cele trei tinere răspunsul a fost unul pe măsură: „Da, fetele sunt vecinele mele și le-am condus acasă, că stau pe palier cu mine, în același bloc. Sunt vecinele mele”.

Blonda Drăgușanu nu s-a lăsat mai prejos, adresându-se fanilor săi de pe Instagram: „Ați văzut ce s-a întâmplat aseară în oraș? Cică au fost promoții: «3 la 10 lei»! Te duci la un restaurant și îți iei un suc, dar îți mai dă trei gratis și poți să le iei cu tine acasă. Așa se întâmplă la promoție. Uite că dacă știam că e promoție, ieșeam și eu în oraș”.

Se pare că după schimbul de „amabilități” de la distanță, drumurile celor doi s-au separat. Sacoșele de bani ale beizadelei rămânând un vis prea îndepărtat.

Claudia Pătrășcanu povestește despre sacoșele cu bani

Fosta soție a lui Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu, a povestit la TV despre afacerile bărbățelului ei și despre sacoșele de bani.

„În momentul în care ne-am căsătorit, părinții lui au considerat că trebuie să-i facă o afacere. I-au făcut o afacere pe care i-au dat-o pe mână, o balastieră, și ușor-ușor a început să-și pună oameni competenți, care să se ocupe. El chiar nu se prezenta la job. Mai trecea doar să ridice banii.

(…) Nu știu de unde veneau banii, dar veneau. (…) Vedeam lucruri, l-am avertizat, mi-era teamă. L-am avertizat chiar și cu jocurile la cazino, chiar și cu aceste sacoșe de bani pe care el le aducea acasă, ca femeie îmi era frică. (…) Nu m-a interesat niciodată de unde vin banii, doar voiam să nu-i mai văd în casă, voiam să nu-i vadă copiii noștri”, a afirmat Claudia, potrivit ziaristii.com.