Evenimentul ZileiMondenBlitz newsFOTO/ Cristina Spătar face eforturi financiare pentru a-și crește cei doi copii, în timp ce actuala soție a lui Alin Ionescu se lăfăie în lux

FOTO/ Cristina Spătar face eforturi financiare pentru a-și crește cei doi copii, în timp ce actuala soție a lui Alin Ionescu se lăfăie în lux

FOTO/ Cristina Spătar face eforturi financiare pentru a-și crește cei doi copii, în timp ce actuala soție a lui Alin Ionescu se lăfăie în lux
Cristina Spătar nu trece prin cea mai bună perioadă a vieții ei, din punct de vedere financiar, fiind grav afectată de pandemie. În timp ce ea se zbate pentru ca celor doi copii pe care îi are cu fostul soț, Alin Ionescu, să nu le lipsească nimic, actuala soție a omului de afaceri trăiește în lux.

După divorțul de Alin Ionescu, artista a rămas mamă singură și o dată mutată din casa omului de afaceri a rămas și fără susținerea financiară a acestuia. Veniturile Cristinei veneau din muzică și business-ul cu haine pe care îl avea, domenii care au fost puternic afectate în această perioadă, astfel că artista a luat în calcul și ideea de a se muta în altă țară pentru a le oferi celor doi copii Albert și Aida Maria un viitor mai bun.

Chiar dacă omul de afaceri se ocupă în continuare de micuți și niciodată nu s-a pus problema să nu-i ajute din punct de vedere financiar, banii sunt doar pentru copii, nu și pentru confortul Cristinei. Alin Ionescu nu poate să-și susțină financiar fosta soție, asta pentru că de doi ani s-a căsătorit cu  o alt[ femeie, care i-a dăruit la rândul ei un fiu.

 

Aceasta nu doar că s-a mutat în fosta casă a Cristinei Spătar, dar acum are aceleași privilegii pe care le avea și artista pe vremea când era căsătorită cu Alin. Ba se poate spune că este mult mai răsfățată de tatăl fiului ei. Tânără nu ascunde luxul în care trăiește și postează imagini pe site-urile de socializare, unde își afișează gențiile de mii de euro, haine și accesoriile semnate de celebre case de modă, dar și bijuteriile cu diamante. Se prea bine știe că Alin Ionescu are o slăbiciune atunci când vine vorba de diamante. Să ne reamintim că în urmă cu 13 ani, Cristina Spătar a purtat un colier cu 1 400 de diamante care valora peste un milion de euro, la nunta cu Alin Ionescu.

 

Alin a schimbat-o complet

Actuala soție a lui Alin Ionescu era un personaj foarte monden în momentul în care a început o relație cu omul de afaceri. Acesta a anunțat-o că vrea discreție în viața lui, astfel că tânăra s-a conformat imediat și a renunțat la viața de noapte, la ieșirile în cluburi și s-a orientat către o viață de familie.

 

„Cred că sunt făcută pentru viața de familie, cu copii și cu tot ce trebuie. Mi-am dorit foarte mult doar că era important să fac asta cu omul potrivit. Nu se putea întâmpla cu oricine doar pentru că asta îmi doream. Acesta fiind momentul potrivit, iată că s-a întâmplat”, declara femeia la scurt timp după ce l-a născut pe fiul ei.

 

 

 


Accesează: