Evenimentul Zilei > Politica > Fotbalist celebru din Generatia de Aur, pe liste pentru alegerile parlamentare
Fotbalist celebru din Generatia de Aur, pe liste pentru alegerile parlamentare

Fotbalist celebru din Generatia de Aur, pe liste pentru alegerile parlamentare

S-au făcut cărțile în PMP. Fostul fotbalist Dorinel Munteanu va deschide lista partidului în județul Cluj pentru Senat. El a trecut de la Galați, unde a candidat la locale, tocmai în inima Ardealului.

 

Și fostul ministru de Externe Cristian Diaconescu este cap de listă pentru Senat în București, în timp ce liderul formațiunii, Eugen Tomac, va candida pentru un mandat de deputat în Capitală.

La rândul său fiica cea mică a fostului președinte Traian Băsescu, Elena, deschide lista PMP la Constanța, pentru Camera Deputaților.

„Există o premieră importantă – PMP intră în această competiție fără importuri. Suntem partidul care nu a importat niciun parlamentar de la alte partide, oameni care pe ultima sută de metri au venit aici, în curtea PMP, și ne-au implorat să-i luăm pe listele noastre pentru a aduce plus-valoare”, spune Eugen Tomac.

El spune că PMP are liste complete.

La Senat lista PMP va fi deschisă de Cristian Diaconescu, iar la Camera Deputaților de liderul formațiunii, Eugen Tomac.

„Cunoscutul fotbalist Dorinel Munteanu va deschide lista senatorilor PMP în județul Cluj”, a precizat Eugen Tomac.

Liderul partidului cere punerea în aplicare a rezultatului referendumului care a redus numărul parlamentarilor la 300.

„Fac apel public către președintele Camerei Deputaților și cer dlui Ciolacu să pună pe ordinea de zi a Camerei Deputaților votarea proiectului cu privire la reducerea numărului de parlamentari”, completează Tomac.

„Astăzi, 15 octombrie 2020, Colegiul Naţional al Partidului Mişcarea Populară a validat listele organizaţiei judeţene P.M.P. Constanţa pentru alegerile parlamentare, acestea fiind semnate de domnul preşedinte Eugen Tomac pentru a fi depuse la Biroul Electoral de circumscripţie Constanţa. La Camera Deputaţilor lista este deschisă de Elena Băsescu, iar la Senat de Claudiu Iorga Palaz”, a transmis PMP Constanţa printr-un comunicat de presă.

 

Fostul fotbalist din „Generația de Aur” a candidat și la alegerile locale 2020

Dorinel Munteanu a candidat pentru Consiliul Local al municipiului Galați din partea PMP, el fiind primul nume pe lista formațiunii politice. Dorinel Munteanu nu a intrat în Consiliul Local Galați, pentru că PMP nu a obținut numărul de voturi necesar.

Partidul Mișcarea Populară, din partea căruia a candidat Dorinel Munteanu, a obținut 4,9% din totalul voturilor și nu a intrat în Consiliul Local.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.