Evenimentul ZileiMondenFosta iubire a lui Liviu Dragnea vindecă suflete, iar Irinuca provoacă scandal. Bombonica face bani din piatră seacă

Fosta iubire a lui Liviu Dragnea vindecă suflete, iar Irinuca provoacă scandal. Bombonica face bani din piatră seacă

Fosta iubire a lui Liviu Dragnea vindecă suflete, iar Irinuca provoacă scandal. Bombonica face bani din piatră seacă
Bombonica Prodana, fosta iubită a lui Dragnea, a devenit maestru în dezvoltare spirituală și a luat-o pe un drum liniștit. Politicianul trece prin clipe cumplite, fiind într-un mare scandal cu aleasa lui, Irinuca. Va apela fostul președinte PSD la cursurile de vindecare emoțională?

După despărțire, fosta soţie a lui Liviu Dragnea a început cursuri de dezvoltare personală. Aceasta și-a găsit drumul în viață și a devenit instructor autorizat de Theta Healing, o tehnică modernă de meditaţie care vizează gestionarea eficientă a emoţiilor.

Bombonica Prodana își face reclamă pe un site dedicat tehnicii de reprogramare a subconștientului și de vindecare emoțională. Aceasta are funcția de “practicant independent cu certificat, instructor, maestru, certificat de cunoştinţe”. Liviu Dragnea a ținut ascuns faptul că fosta iubită este pasionată de meditație și de domeniul spiritualității, potrivit Cancan.

Își purifică sufletul

Liviu Dragnea și fosta lui soție au avut o relație de lungă durată, iar rodul iubirii dintre cei 2 este fiica lor, Alexandra. În timpul căsniciei, Bombonica administra, în acte, un hotel din Turnu-Măgurele. De asemenea, ea era angajată la Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman (DPCT). Aceasta era o figură discretă, dar s-a descoperit că l-a ajutat pe Dragnea și a avut probleme cu legea fiind acuzată de DNA de abuz în serviciu.

 

”În perioadele 3 martie – 1 august 2008 şi 3 iulie 2009 – 1 august 2010, suspecta Prodana Bombonica, în calitate de coordonator al Complexului de servicii destinate copilului şi familiei şi în calitate de şef Serviciu secretariat din cadrul DGASPC Teleorman, prin încălcarea cu ştiinţă atribuţiilor de serviciu, deşi a cunoscut faptul că două subordonate, încadrate în funcţia de referent la instituţiile pe care le conducea, nu s-au prezentat la serviciu şi nu au respectat prevederile contractului individual de muncă şi fişa postului, nu a întreprins nici un demers de sancţionare a persoanelor respective. Această conduită a permis celor două angajate să îşi încaseze în mod necuvenit drepturile salariale aferente perioadelor menţionate”, se arăta în comunicatul DNA.

Bombonica se „vindecă”, Dragnea suferă

Fostul președinte PSD a primit o lovitură grea! Relația lui cu Irina pare să atârne de un fir de ață, iar sufletul lui este rupt în două. Politicianul s-a închis în el și nu a vrut să ofere prea multe detalii, dar lucrurile dintre cei doi nu sunt așa roz ca înainte.

„Pentru a pune capăt tuturor speculaţiilor şi poveştilor cu iz telenovelistic pe care le vedem în aceste zile şi care, pentru unii, par mai interesante chiar decât situaţia dezastruoasă în care se află ţara, voi face două precizări: 1. Viaţa personală a oricui ar trebui să rămână privată.

Din respect pentru familia mea şi pentru românii care au probleme serioase în aceste vremuri, nu mă voi apuca să îmi comentez relaţiile şi alegerile personale. Nu mă caracterizează, n-am făcut-o niciodată şi nu o să încep acum”, a transmis marți seară Liviu Dragnea, pe pagina sa de Facebook.


Accesează: