Legătura incredibilă dintre fosta soție a lui Dragnea și cea a lui Cioloș

Legătura incredibilă dintre fosta soție a lui Dragnea și cea a lui Cioloș

Fosta soție a lui Liviu Dragnea, Bombonica Prodana, a schimbat cu totul sensul vieții sale după ce a făcut o pasiune pentru cursurile de dezvoltare personală. Ea a devenit maestru autorizat în dezvoltare spirituală în tehnica Theta Healing. Este o metodă modernă de meditație care gestionează eficient emoțiile.

Bombonica Prodana are, pe un site dedicat Theta Healing, o pagină specială, din care reiese că nu este un simplu moft, ci este „practicant independent cu certificat, instructor, maestru, certificat de cunoştinţe”.

Potrivit publicației online Liber în Teleorman, fosta doamnă Dragnea era cunoscută pentru apetența ei în domeniul spiritualității și cunoașterii oculte a lumii, vizitele ei la spiritiști și vrăjitoare fiind de notorietate publică la nivel local.

Bombonica Prodana a fost implicată în dosarul DGASPC Teleorman, însă ea și-a recunoscut vina, a plătit prejudiciul și a scăpat de acuzații.

Ne puteți urmări și pe Google News

Theta Healing-ul este o tehnică de vindecare a cauzelor emoționale ale depresiei, anxietății și a stărilor interioare neplăcute. În plus, metoda are rolul de a întări puterea personală a indivizilor, care devin conștienți de resurse interne pe care nu le credeau accesibile.

Și soția lui Dacian Cioloș, Valérie este celebră pentru pasiunea ei pentru partea spirituală. Ea este certificată de Center for Mindfulness de la University of Massachusetts Medical School, unde s-a format ca trainer autorizat în programul de Reducere a Stresului prin Mindfulness (MBSR). După 15 ani de practică personală, a hotărât să se dedice misiunii de a-i ajuta și pe ceilalți.

„Viața, așa cum e construită, nu prea ne lasă să fim mindful, ne duce către miraj, către insatisfacție și comparație Iar dacă nu le dăm copiilor instrumente de recunoaștere și gestionare a emoțiilor și conflictelor care apar din contrastele lumii în care trăim, nu vom fi niciodată în siguranță. Pentru că mindfulness este și o tehnică de autocunoaștere”, declara la începutul acestui an Valérie Cioloș.

Ea crede că adulții care dezvoltă această capacitate a creierului, de a fi mindful, îi ajută pe cei mici prin exemplu și atmosfera pe care o creează în jur – de asumare, căldură și deschidere- lucruri esențiale pentru o igienă mentală bună