Evenimentul Zilei > Actualitate > Focuri de armă într-o pizzerie din Târgovişte
Focuri de armă într-o pizzerie din Târgovişte

Focuri de armă într-o pizzerie din Târgovişte

Un tânar de 31 de ani a tras cu un pistol cu bile, aseară, într-o pizzerie din Târgovişte şi şi-a atacat cu un cuţit fostul cumnat, cu care avea o dispută mai veche, transmite NewsIn.

Mihaela Savu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Dâmboviţa, a declarat că bărbatul a intrat în pizzerie, a tras două focuri de armă în plan vertical, apoi a scos un cuţit cu care a atacat un tânar de 28 de ani, provocându-i rani superficiale.
Oamenii legii au aflat că victima atacului este fostul cumnat al atacatorului, cu care avea neînţelegeri legate de despărţirea acestuia de sora lui.
Atacatorul a părăsit după incident pizzeria şi a mers într-un alt bar, din zona centrală, având în continuare asupra lui pistolul şi cuţitul. Acolo, poliţiştii au reuşit să-l imobilizeze, acesta având un comportament agresiv.
Bărbatul are antecedente penale şi nu deţine permis de port-armă, acesta fiind încă un motiv pentru care a i s-a deschis un alt dosar penal, fiind cercetat pentru vătămare corporală, ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: