Florin Salam răsuflă ușurat. Liderul clanului Duduianu rămâne cu pedeapsa de opt ani

Florin Salam răsuflă ușurat. Liderul clanului Duduianu rămâne cu pedeapsa de opt ani Florin Salam.Sursa foto: Facebook

Florin Salam a trimis la pușcărie mai mulți lideri ai clanului interlop Duduianu. Manelistul, alături de alți artiști au formulat plângeri după ce au fost șantajați și jefuiți.

Florin Salam poate răsufla ușurat. Liderul clanului Duduianu rămâne cu pedeapsa de opt ani

Cea mai mare condamnare a primit-o Florin Duduianu. Cunoscut sub numele Anaser, acestea a fost condamnat la 13 ani. Anaser Duduianu a fost reținut la Los Angeles, pentru intrare ilegală și presupuse infracțiuni în Statele Unite. Lui Anaser Duduianu i s-a confiscat o agendă în care interlopul își nota sumele pe care le primea de la Florin Salam și de la celelalte victime.

Judecătorii l-au găsit vinovat de șantajarea și jefuirea lui Florin Salam, dar și a altor maneliști. Victimele sale au fost, conform informațiilor din dosar, Marin Marian zis Marinică Nămol, Florian Dumitru Cristian zis Bujilă, Oprea Marian zis Marius Babanu, Adrian Marian Bănică zis Ghiță Adriano și Stoian Florin alias Florin Salam.

Anaser Duduianu, liderul clanului DuduianuAnaser Duduianu. Sursa foto: Facebook

Ne puteți urmări și pe Google News

Liderul Clanului Duduianu a încercat să scape de închisoare

Sofian Văduva, alias Denom, unul dintre interlopii din clanul Duduianu, a încercat să scape de o condamnarea de opt ani și șase luni. Interlopul a formulat o cerere prin care solicită eliberarea condiționată, dar și contopirea unor pedepse pentru a obține o condamnare redusă în proces.

„Respinge ca nefondată contestaţia formulată de contestatorul VĂDUVA SOFIAN împotriva sentinţei penale nr. 2271/16.08.2023 pronunţate de Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti, în dosarul penal nr. 20531/4/2023. În baza art. 275 alin. 2 C.p.p., obligă contestatorul la plata sumei de 440 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de către stat. Onorariul apărătorului desemnat din oficiu pentru contestator, av. Tudorache Costel Laurenţiu în cuantum de 340 lei, rămâne în sarcina statului şi se avansează din fondurile Ministerului Justiţiei. Definitivă”, a decis instanța.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Sofian Văduva. Sursa foto: Facebook

În prezent, Sofian Văduva, Florin Duduianu, Ionuț Văduva și complicii lor își așteaptă hotărârea definitivă în procesul în care au primit pedepse grele pentru că au șantajat și terorizat mai mulți artiști.

Florin Salam și-a angajat gărzi de corp

Surse din apropierea lui Florin Salam au dezvăluit că Florin Salam și-ar fi angajat gărzi de corp. În urmă cu doi ani, Anaser și Florin Salam au avut un dialog pe social media în legătură cu declarațiile pe care manelistul le-a făcut în instanță.

„Băi, Salame, băi cumetre! Ai declarat la televizor, în fața jurnaliștilor, că tu nu ai dat nicio declarație, că nu ai făcut nimic. Dar declarațiile scoase din dosar sunt ale mamei mele?! Să moară copiii tăi dacă te-am șantajat!”, a spus Anaser.

Florin Salam: „Un răspuns pentru cumătrul Anaser. Nu am spus niciodată în viața mea că tu mi-ai luat banii! Nu-mi place că m-ai pus să jur pe copiii mei!”, a spus manelistul.

Florin Salam a scăpat ieftin deoarece alți artiști au fost bătuți, sechestrați și tâlhăriți. De exemplu, Sofian Văduva a fost acuzat că l-a șantajat pe Leo de la Kuweit, pe numele real Leonard Octavian Gaftone, și l-a sechestrat și tâlhărit, alături de Anaser pe Marian Marin, cunoscut sub pseudonimul de Marinică Nămol. Paguba produsă maneliştilor este de peste 100.000 de euro, potrivit cancan.ro.