Exclusiv. Florin Salam, paradă cu un bolid de lux. Dar ce ascunde manelistul

Exclusiv. Florin Salam, paradă cu un bolid de lux. Dar ce ascunde manelistul Sursa foto: EVZ

Chiar dacă are o perioadă mai complicată, manelistul Florin Salam nu se dezice. Un autodeclarat iubitor al luxului, manelistul a apărut în Nordul Capitalei la volanul unei super mașini. Deși prin garajul său nu se afla un astfel de bolid, paparazzi EVZ l-au surprins în momentul în care se suie într-un Bentley Bentiaga.

Desigur că manelistul a urcat la volan ca și când ar fi proprietarul acestei mașini. Lucru care nu ar fi imposibil, chiar dacă bolidul are numere de Mureș. Florin Salam este posibil să fi cumpărat bijuteria și să nu fi apucat să îi schimbe numerele.

Florin Salam, la volanul unei super-mașini

Dacă a făcut acest lucru, a scos din buzunar peste 200.000 de euro . Nu de alta, dar atâta costă o astfel de bijuterie pe patru roți, chiar și la mâna a doua. Cert este că Florin Salam s-a suit în bolidul în cauză și a demarat în trombă. Artistul era îmbrăcat sport și cu o șapcă în cap. De altfel, pare că a căpătat ceva proporții în ultima perioadă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Părea preocupat de mesajele care veneau avalanșă pe telefonul lui. În ultima perioadă, manelistul s-a confruntat cu tot felul de situații, de cele mai multe ori penale. Nu mai puțin de trei oameni au mers la poliție pentru a reclama faptul că a încasat bani de la ei pentru a cânta la evenimente.

Problemele se țin scai de Florin Salam

Cu toate acestea, Florin Salam nu și-a mai ținut angajamentul. Drept urmare, ar avea de dat înapoi celor păgubiți nu mai puțin de 18.000 de euro. Cu toate acestea, dosarul este încă în lucru la procuror, toți cei implicați în cauză fiind audiați.

Chiar dacă se va decide să le dea banii înapoi, presupușii păgubiți au de așteptat cel puțin un an. Asta pentru că va dura până în momentul în care decizia magistraților va rămâne definitivă.