Evenimentul Zilei > Politica > Final pentru PSD şi ALDE. Dăncilă a oferit declarația momentului. Breaking News
Final pentru PSD şi ALDE.  Dăncilă a oferit declarația momentului. Breaking News

Final pentru PSD şi ALDE. Dăncilă a oferit declarația momentului. Breaking News

Criticile preşedintelui ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, la adresa partenerului de coaliţie, PSD, nu au rămas netaxate de premierul Viorica Dăncilă.

Recent, Tăriceanu a afirmat că: „Nu vreau să fac parte dintr-o guvernare impotentă. Am auzit și alte expresii de genul „câinele nu pleacă de la măcelărie”, vedeți proverbe savante din popor, eu vreau să îi anunț pe foarte mulți că colegii mei sunt vegetarieni”.

Dancilă a reacţionat imediat şi a spus că este surprinsă de afirmaţiile lui Tăriceanu. „Probabil se referă la miniștrii dumnealui”, a spus Dăncilă.

Cu privire la acuzațiile de blat cu Klaus Iohannis, la care s-a referit Călin Popescu Tăriceanu, premierul răspunde că ”este regretabil”.

„I-am spus domnului Tăriceanu pe cine am desemnat”, a spus Dăncilă, subliniind că era normal să fie o propunere din PSD, referindu-se la desemnarea comisarului european.

Viorica Dăncilă acuză partenerul de coaliție că, în realitate, caută motive.

„Eu cred că se încearcă o căutare de motive. Până acum nu au fost aceste ieșiri în spațiul public. Acuzațiile sunt total nefondate. Eu știu că Guvernul României și PSD-ul au fost criticate de către președintele României, nu ALDE. Noi am avut numeroase obstacole din partea președintelui. Premierul este criticat. Nu l-am auzit pe președintele României cerând demisia președintelui Senatului. În schimb, l-am auzit cerând de șapte ori demisia premierului. Dacă asta înseamnă blat pentru unii, pentru mine nu. Eu nu fac blat cu nimeni. E important ca PSD să obțină un scor bun la alegerile prezidențiale”, a conchis Dăncilă, potrivit dcnews.ro

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.