FILMUL EVZ: Pariu cu viaţa

FILMUL EVZ: Pariu cu viaţa

Astăzi ia sfârşit cel de-al doilea sezon al serialului. Surprizele revin din toamnă la TV.

După patru ani de liceu frumoşi şi plini de experienţe, sună ultimul clopoţel pentru elevii clasei a 12-a din Colegiul Naţional de Arte.

La festivitatea de absolvire iau parte elevii, profesorii şi părinţii, se ţin discursuri înduioşătoare, iar apoi are loc un bal cu focuri de artificii.

"Balul de absolvire a reprezentat pentru mine atât în viaţa reală cât şi în film, o etapă a vieţii care va schimba totul. Prin urmare, «LaLa Band» trece acum la un alt nivel. Tot la finalul sezonului cântăm o piesă nouă, «Hey you», care practic cuprinde toate emoţiile şi trăirile de peste liceu şi pregăteşte telespectatorii pentru sezonul al treilea. Deşi se termină povestea noastră în liceu, noi nu am terminat povestea cu voi!", spune Sore.

Ne puteți urmări și pe Google News

Astăzi veţi putea urmări şi imagini de la concertul "LaLa Love", unde trupa a ridicat în picioare peste 5.000 de fani, dar şi duete impresionante, interpretate de Alina Eremia şi Dorian Popa, Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman.

20.20, PRO TV <iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/ed3q-qx1YRI?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>