Evenimentul Zilei > Actualitate > Fiica lui Bill Gates s-a vaccinat: „Din păcate nu mi-au implementat geniul tatălui meu”
Fiica lui Bill Gates s-a vaccinat: „Din păcate nu mi-au implementat geniul tatălui meu”

Fiica lui Bill Gates s-a vaccinat: „Din păcate nu mi-au implementat geniul tatălui meu”

Jennifer Gates, fiica miliardarului Bill Gates s-a vaccinat anti-COVID și a ținut să arate acest lucru într-o postare pe contul ei de Instagram. Studentă la medicină, fiica miliardarului a făcut o glumă pentru conspiraționiști.

Fiica miliardarului Bill Gates s-a vaccinat împotriva COVID-19. Tânăra, Jennifer Gates, a ținut să arate acest lucru într-o postare pe contul de Instagram. Tânăra de 24 de ani este studentă la Medicină în New York.

Ea le-a mulțumit oamenilor de știință și medicilor pentru eforturile lor. În plus, Jennifer Gates a făcut și o glumă pentru adepții teoriilor conspiraționiste că.

Jennifer Gates s-a vaccinat cu prima doză de vaccin și a mulțumit celor care lucrează în domeniul medical.

„Sunt mai mult decât privilegiată să primesc prima doză prin care ARNm îmi învaţă celulele să clădească un răspuns imun la virus. Ca student la Medicină şi medic în devenire, sunt recunoscătoare că îmi va oferi protecţie şi siguranţă pentru munca mea viitoare”, a scris Jennifer în postarea sa.

Fiica lui Bill Gates i-a îndemnat pe cei peste 357.000 de utilizatori Instagram care îi urmăresc contul să se vaccineze când va fi posibil.

„Cu cât mai mulţi oameni imunizaţi, cu atât vor fi comunităţile noastre mai sigure pentru toată lumea”, a mai spus ea.

Fiica lui Bill Gates s-a vaccinat

În descrierea pozei, fiica lui Gates a precizat că va continua să poarte mască și după ce va primi a doua doză de vaccine. După care ea a făcut o glumă la adresa adepților teoriilor conspiraționiste. De când a început pandemia, în urmă cu un an, milioane de conspiraţii s-au răspândit pe internet, alimentând dezinformarea despre coronavirus.

„Din păcate, vaccinul NU mi-a implantat în creier geniul tatălui meu. Măcar de-ar fi avut ARNm această putere…”, a scris Jennifer Gates.

Gluma vine în contextul în care au apărut zeci de teorii ale conspirației pe tema vaccinului. Conform acestora, vaccinul anti-COVID ar putea veni la pachet cu un cip implantat în organism.

Teorii conspiraționiste au apărut și după ce Bill Gates s-a vaccinat împotriva Covid. Conform uneia dintre ele, Bill Gates s-a vaccinat cu apă. O alta spune că miliardarul ar fi primit celebrul cip care ar fi inoculat de vaccinuri.