Evenimentul Zilei > Actualitate > Fiica secretă a lui Putin, descoperită de jurnaliștii britanici. Poveste incredibilă
Fiica secretă a lui Putin, descoperită de jurnaliștii britanici. Poveste incredibilă

Fiica secretă a lui Putin, descoperită de jurnaliștii britanici. Poveste incredibilă

Fiica secretă a lui Putin a fost descoperită de jurnaliștii britanici

Fiica secretă a lui Putin. Un material realizat de jurnaliștii de la Daily Mail.

Sunt doi adolescenți care doar se prostesc într-o serie de videoclipuri de casă pe social media. Fata este subțire, cu părul lung, palid, brun și o față drăguță, care este ciudat de familiară. Băiatul este brunet, arătos și poartă un tricou Mona Lisa. Într-o singură secvență, ei dansează, pozează și fac un hohot pentru Vibe de artistul american Cookiee Kawaii, coloana sonoră virală a altor 1,6 milioane de filme adolescente TikTok, dar această versiune este diferită.

Este singura care a poate fi considerată „fiică secretă” a președintelui rus Vladimir Putin. În poză apare alături de prietenul ei care se întâmplă să fie nepotul unui magnat rus legat de mafie, locuiește într-un apartament de 4,5 milioane de lire sterline lângă Royal Albert Hall West London și a urmat o școală publică britanică.

Există, de asemenea, o întorsătură extraordinară în ceea ce privește orașul Bournemouth de pe coasta de sud, așa cum vom vedea. În timp ce Rusia seamănă din ce în ce mai mult cu starea poliției sovietice din vremuri, circumstanțele interne ale acestor doi tineri învechiți reprezintă pentru mulți dintre cetățenii săi mai puțin norocoși ceea ce este putred în cea mai mare țară din lume.

De unde vine legătura cu Vladimir Putin?

Filmul lui Alexei Navalnîi care a provocat furia lui Putin a atins, de asemenea, și așa-numita „familie secretă” a lui Putin – relații extraconjugale cu diverse femei, cărora le-a acordat bogății extraordinare sau poziții de putere.

Ceea ce ne aduce la cei doi adolescenți de pe TikTok. Fata se numește Elizaveta Krivonogikh, deși numele real este Luiza Rozova – numele de familie este cel al bunicii ei materne. Locuiește în St Petersburg și este la câteva săptămâni de la împlinirea a 18 ani. Circumstanțele acelei nașteri sunt esențiale pentru această poveste. Mama ei, Svetlana, s-a născut în 1975 și a crescut într-un bloc de locuințe comunale pre-sovietic în prăbușire din oraș. Cinci familii au împărțit bucătăria și baia. Svetlana a devenit o tânără frumoasă care și-a câștigat existența ca femeie de serviciu într-un magazin local. Apoi viața ei s-a schimbat brusc. Și schimbarea asta a dus-o în Marea Britanie.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE