Evenimentul Zilei > Social > Șocant! O fetiță de 12 ani a fost atacată de un urs. Ultimele informații despre starea sa de sănătate
Șocant! O fetiță de 12 ani a fost atacată de un urs. Ultimele informații despre starea sa de sănătate

Șocant! O fetiță de 12 ani a fost atacată de un urs. Ultimele informații despre starea sa de sănătate

O copilă de doar 12 ani din comuna Răstolița, județul Mureș, a fost atacată de un urs în timp ce se afla într-o curte. Micuța a fost transportată la spital.

La ora transmiterii acestei știri, starea de sănătate a copilului este stabilă, fiind în afara oricărui pericol, a declarat, pentru Agerpres, prefectul județului Mureș.

Incidentul a fost semnalat la 112 de către o femeie, iar fetița a fost preluată de un echipaj SMURD și transportată la Spitalul Municipal Reghin, cu răni în zona hemitoracelui stâng.

Gospodăria în care a fost atacată fetița se află într-o zonă situată în apropierea unei păduri și că ursul, în încercarea de a fugi, s-a prins într-un gard de sârmă. La fața locului au fost convocați membrii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Mureș, precum și gestionarul fondului de vânătoare, iar jandarmii au izolat zona până la sosirea specialiștilor care vor avea sarcina de a tranchiliza ursul.

 

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: