Felix, între "Dictatorul", "oamenii preşedintelui" şi Patriciu

Felix, între "Dictatorul", "oamenii preşedintelui" şi Patriciu

Mogulul Dan Voiculescu oscilează între "Dictatorul", "Toţi oamenii preşedintelui" şi...omul de afaceri Dinu Patriciu. Cuprins de spiritul de vacanţă, preşedintele fondator al PC le recomandă "fanilor" un top cinci al celor mai bune filme şi dă sfaturi în legătură cu alcătuirea guvernului. Astfel, mogulul îl vede în Guvern pe Dinu Patriciu, afirmând că până şi omul de afaceri liberal ar face o treabă mai bună decât actualul premier Boc.

Cât priveşte sfaturile în materie de filmografie, Voiculescu plasează pe primul loc în top "Dicatorul" lui Charlie Chaplin. "Teoretic toată lumea l-a văzut. Recomandarea mea: mai faceţi-o o dată", scrie mogulul pe blogul personal.

Următoarea recomandare este "4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile" şi nu din patriotism local, ci pentru că filmul lui Cristian Mungiu ar avea o încărcătură emoţională puternică. Pe locul trei al topului, Voiculescu plasează un flim care "te face să repescţi presa, nu să o mături din cale cu SPP-ul"- Toţi oamenii preşedintelui, celebrul film despre scandalul Watergate. "Lista lui Schindler" şi "A beautiful mind" completează ierarhia preferinţelor sale, iar justificarea pentru cel din urmă este aceea că mogulul a fost întotdeauna "fascinat de granţia subţire dintre nebunie şi geniu".

Ne puteți urmări și pe Google News