NAŢIONALA DE HANDBAL FEMININ: Fără Huțupan și Neagu

NAŢIONALA DE HANDBAL FEMININ: Fără Huțupan și Neagu

Radu Voina, antrenorul echipei naționale de handbal feminin a României, a anunțat lotul lărgit pentru turneul de calificare la Jocurile Olimpice de la Londra, programat între 25 și 27 mai, în Franța.

Din acest lot nu fac parte portarul Luminița Huțupan, care se va retrage din activitate după ce contractul cu Oltchim Râmnciu Vâlcea nu i-a fost prelungit, și Cristina Neagu, nerefăcută în urma unei accidentări. De altfel, se pare că Neagu va rata și Jocurile Olimpice, în cazul în care tricolorele se vor califica.

Lotul lărgit anunțat de Radu Voina: Talida Tolnai, Tereza Pîslaru, Mirela Nichita şi Denisa Dedu (portari), Valentina Ardean Elisei, Iulia Curea, Oana Manea, Florina Chintoan, Georgiana Ciuciulete, Ada Nechita, Cristina Vărzaru, Ramona Farcău, Aurelia Brădeanu, Diana Druţu, Adina Meiroşu, Daniela Băbeanu, Mihaela Ani-Senocico, Gabriela Perianu, Melinda Geiger, Patricia Vizitiu şi Alina Horjea.

Echipa se va reuni pe 13 mai, la București, unde va face vizita medicală, după care va pleca la Râmnicu Vâlcea.

Ne puteți urmări și pe Google News

La turneul preolimpic de la Lyon, româncele trebuie să se claseze pe unul dintre primele două locuri pentru a putea merge la Londra.

Programul meciurilor din Franța

  • 25 mai: Muntenegru-Japonia, Franţa-România
  • 26 mai: România-Muntenegru, Japonia-Franţa
  • 27 mai: România-Japonia, Franţa-Muntenegru