Evenimentul Zilei > Monden > Fanii din lumea întreagă sunt în lacrimi! A murit actorul adorat din „Mad Max”
Fanii din lumea întreagă sunt în lacrimi! A murit actorul adorat din „Mad Max”

Fanii din lumea întreagă sunt în lacrimi! A murit actorul adorat din „Mad Max”

Actorul Hugh Keays-Byrne, unul dintre eroii iubitei francize „Mad Max”, a încetat din viață la 73 de ani. A lăsat în urma sa o carieră bogată și variată și roluri interesante.

Fosta vedetă din seria „Mad Max”, Hugh Keays-Byrne, s-a stins din viață la 73 de ani, iar decesul său a fost confirmat de regizorul britanic Brian Trenchard-Smith. pe rețelele de socializare, potrivit Rețeteșivedete.

Avea o inimă generoasă

„Sunt trist să anunț că prietenul nostru Hugh Keays-Byrne a murit ieri la spital. Un fost actor al companiei Royal Shakespeare care s-a stabilit în Australia, care a jucat în Man From Hong Kong și a obținut recunoașterea mondială ca Toecutter în Mad Max și Immortan Joe în Mad Max-Fury Road. Această fotografie reflectă simțul înnăscut al umorului pe care l-a adus nu numai filmului meu, ci și în fiecare producție în care a lucrat.

A fost un actor excelent și un bun prieten pentru Margaret și pentru mine timp de 46 de ani. Am petrecut multe dimineți fericite cu el, partenera sa Christina și un grup de colegi actori și artiști (Compania de lumină Macao) la casa pe care o aveau în Centennial Park. Christina, Jack, Shawn, Tim, Ralph, Robina, inimile noastre se îndreaptă către voi. Hugh avea o inimă generoasă, oferind o mână de ajutor persoanelor în nevoie sau un loc unde să stea un adolescent fără adăpost.

Îi păsa de justiția socială și de conservarea mediului cu mult înainte ca aceste probleme să devină la modă. Viața lui era guvernată de simțul său asupra unicității umanității. Ne va lipsi exemplul și prietenia. Vale, Hugh”, a scris celebrul regizor.

Născut în India, din părinţi britanici

Hugh s-a născut în India din părinţi britanici şi s-a mutat în Anglia pentru a studia arta teatrală, jucând apoi în mai multe producţii realizate de Royal Shakespeare Company. A participat la un turneu al acestei companii cu spectacolul de teatru „A Midsummer Night’s Dream” în Australia, unde a decis să se stabilească şi să îşi continue cariera.

A interpretat personajul negativ Toecutter în filmul de acţiune Mad Max, o distopie din 1979 cu o intrigă plasată într-un univers post-apocaliptic, în care rolul principal a fost jucat de starul australian Mel Gibson.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE