Evenimentul Zilei > Actualitate > Familia Iordănescu a băgat zâzanie la Steaua
Familia Iordănescu a băgat zâzanie la Steaua

Familia Iordănescu a băgat zâzanie la Steaua

Părerile critice ale lui Anghel Iordănescu după meciul Stuttgart-Steaua, scor 2-2, i-au scos din minţi pe cei care conduc cel mai important club de fotbal al României.

Primul care a ieşit la atac a fost Generalul, care a criticat fotbaliştii Stelei (a spus că Vlad Chiricheş a greşit la Stuttgart), apoi l-a ironizat pe antrenorul Laurenţiu Reghecampf, vinovat că i-a făcut pe plac patronului Gigi Becali în privinţa formulei de echipă.
Steaua a reacţionat prompt, punând totul pe seama faptului că fiul Generalului, Edi, este în prezent antrenor secund la rivala FC Vaslui. „Iordănescu este împotriva Stelei„, a sărit scandalagiul de serviciu, Mihai Stoica.
„Jumătate din viaţa mea e la Steaua! Ce să înţeleagă MM, când eu sunt mai stelist decât el”, susţine fostul selecţioner.
Gigi Becali şi-a adus aminte că Iordănescu şi generalii din minister au vrut să-i ia Steaua în trecut, iar Gică Hagi era şi el printre sforari. „Acum îmi dau seama că Iordănescu a fost implicat„, a fost revelaţia lui Becali.
„MM să accepte şi părerile celor avizaţi”, a pus paie pe foc Iordănescu junior. „Edi să tacă, mă ruga să-l iau la orice club mă duc”, s-a fălit MM.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News