Este vorba de un pompier retras din activitate, un munte de om, fost bodyguard printre altele, care s-a însurat, rând pe rând, cu trei femei (Angelica-41 de ani, Leighanne-36 de ani, Maria-41 de ani) și care locuiește cu acestea, dar și cu cei nouă copii în aceeași casă din Bakersfield, California.

La întemeierea familiei sale, pe care o descrie drept un „imperiu”, Jermaine Roquemore a început „să lucreze” de când avea 16 ani. De-a lungul timpului, a început să devină din ce în ce mai numeroasă, diferența de vârstă dintre cel mai mic și cel mai mare dintre frați fiind de 23 de ani.

Jermaine Roquemore a precizat că a abandonat monogamia, pentru că o consideră „nesigură” și pentru că „iubește pe toată lumea”.

Cu Angelia s-a luat când avea 19 ani. Prima nevastă nu i-a cerut să fie monogam, ci doar să o respecte și să se poarte frumos cu ea. Trei ani mai târziu, apare Leighanne, care se mută cu ei. În 2015, Maria se alătură și ea familiei.
”Am fost învățați să fim monogami, dar mie mi s-a părut că așa devin nesigur. Ni s-a spus să ieșim, să ne găsim sufletul pereche, iubirea perfectă, și să ne petrecem restul vieții doar cu acea persoană. Idealul meu nu era satisfăcut astfel, căci eu iubesc pe toată lumea”, a spus Jermaine Roquemore.