Si pentru ca au vrut sa pastreze traditia, mireasa a intarziat, sosind la biserica la cateva minute dupa mirele emotionat. Nasii Horatiu si Andreea Nicolau sunt cei care i-au trecut pe cei doi insuratei pragul bisericii. Singurele VIP-uri prezente la slujba au fost Monica Tatoiu si Zina Dumitrescu.

Dupa sedinta foto din fata bisericii, mirii au urcat intr-un Audi negru si s-au indreptat spre Snagov, unde, pe pajiste, a fost special amenajat un cort. Invitatii de onoare ai evenimentului au fost presedintele Traian Basescu, sotia sa Maria si fiica lor cea mare Ioana.

Nici Theodor Stolojan, Valeriu Stoica, Gheorghe Flutur, Adriean Videanu, Vasile Blaga, Cezar Preda nu au ratat evenimentul important din viata colegului lor.

Robert Turcescu si Oana Sarbu, Mihaela Radulescu, Andi Moisescu, Horia Brenciu, Monica Tatoiu, Zina Dumitrescu, Pepe sunt o parte dintre vedetele care au gustat din tortul cu 7 etaje in forma de inimioare realizat la cofetaria Ana, a Cristianei Copos.

Valentina Pelinel, actuala Boureanu, a purtat o rochie realizata la New York pe care a etalat-o pe ringul de dans pe melodia „New York, New York” a lui Frank Sinatra si apoi pe ritmurile Mandinga, si ale lui Nelu Ploiesteanu si Marcel Pavel.

Dupa evenimentul la care fiica deputatului din prima casatorie a fost domnisoara de onoare, cuplul a plecat in luna de miere pe Insula Bora Bora.