Evenimentul Zilei > Actualitate > Fabulos! Povestea bărbatului care a pierdut 30.000 de euro într-un hipermarket
Fabulos! Povestea bărbatului care a pierdut 30.000 de euro într-un hipermarket

Fabulos! Povestea bărbatului care a pierdut 30.000 de euro într-un hipermarket

A avut nevoie de fix trei săptămâni ca să își facă ”curaj” să meargă la Poliție să revendice cei 30.000 de euro pierduți. Bărbatul care a pierdut banii s-a prezentat să îi ceară înapoi, însă povestea rămâne în continuare cu unele semne de întrebare.

Poliția Timiș a informat că bărbatul care ar fi pierdut 30.000 de euro în data de 8 mai într-un hipermarket Kaufland din Timișoara a apărut, după trei săptămâni. Mai departe acesta le-a cerut oamenilor legii să nu facă publice niciun fel de detalii cu privire la identitatea sa.

Este vorba de un bărbat de 60 de ani, din județul Timiș, cel care apare pe camerele video din incinta Kaufland, filmat, în momentul în care pierde plicul cu bani, strecurându-se pe lângă barele de la casa de ca să nu stea la coadă după ce nu a cumpărat nimic din magazin. Plicul a fost recuperat, minute mai târziu, de o casieriță, după ce s-a prins în roata unui cărucior împins de un alt client.

În mod surprinzător, în ciuda faptului că poliția a mediatizat de urgență cazul, timp de trei săptămâni, proprietarul banilor nu a apărut. Până ieri. Sursele Evz.ro arată că acesta a probat faptul că scosese banii din bancă, cu puțin timp înainte să îi piardă. Se pare că, știindu-și banii în siguranță, bărbatul ar fi așteptat să se liniștească ”apele” pentru a veni să îi revendice.

Chiar dacă a ajuns ieri la IPJ Timiș, bărbatul nu a intrat în posesia banilor. Așa cum EVz.ro a relatat într-un alt articol, banii au fost depuși la ANAF, pentru a fi în siguranță. În continuarea, documentele prezentate de bărbatul care spune că a pierdut banii, împreună cu restul probelor, au fost trimise la București, urmând să aibă loc o expertiză.

Să ne gândim numai că imaginile cu cel care pierde banii prezintă un bărbat în jeans carte poartă mască de protecție. La finalul expertizei, în funcție de rezultat, banii vor fi restituiți sau nu.