Evenimentul Zilei > Actualitate > EXTRATEREŞTRII există! DOVEZILE care demonstrează că există VIAŢĂ ÎN SPAŢIU sunt ASCUNSE de NASA, susţin EXPERŢII| VIDEO
EXTRATEREŞTRII există! DOVEZILE care demonstrează că există VIAŢĂ ÎN SPAŢIU sunt ASCUNSE de NASA, susţin EXPERŢII| VIDEO

EXTRATEREŞTRII există! DOVEZILE care demonstrează că există VIAŢĂ ÎN SPAŢIU sunt ASCUNSE de NASA, susţin EXPERŢII| VIDEO

Experţii din domeniul OZN-urilor pretind că există structuri pe Marte care au fost construite de extratereştrii în aşa manieră încât aceştia se pot ascunde de vizitatorii de pe alte planete. Totodată, aceştia susţin că cercetătorii de la NASA au încercat să ţină ascuns acest lucru.

Sunt fotografiile publicate de NASA structuri ascunse ale extratereştrilor?

Probabil că nu, însă acest lucru nu îi împiedică pe experţi şi pe cei pasionaţi de domeniul obiectelor zburătoare neidentificate să pretindă că fotografiile publicate de NASA sunt dovezile clare a unor structuri complexe ale marţienilor care locuiesc pe planeta roşie.

Experţii susţin că aceste construcţii au fost ridicate de extratereştrii în aşa fel încât aceştia se pot ascunde de vizitatorii de pe altă planetă, scrie mirror.co.uk.

Sandra Elena Andrade, unul dintre “aceşti experţi”, susţine că o serie de înregistrări video demonstrează că există viaţă pe Marte. Membrii comunităţii UFO afirmă că NASA a încercat să ascundă aceste dovezi în Photoshop.

Aceste afirmaţii vin după ce un infantierist naval pensionat, care foloseşte pseudonimul Căpitanul Kaye, spune că a petrecut 17 luni pe Marte protejând oamenii de marţieni.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.