Evenimentul Zilei > Politica > Exoticul primar Mazăre a strunit la vot 25 de „fotomodele”
Exoticul primar Mazăre a strunit la vot 25 de „fotomodele”

Exoticul primar Mazăre a strunit la vot 25 de „fotomodele”

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a adus, la o secţie de votare din centrul staţiunii Mamaia, zeci de tinere îmbrăcate în costume de baie identice, spunându-le acestora: "Hai, fetele, alinierea şi la vot!", adăugând că după vot le dă "liber la plajă".

Odată ajuns cu cele 25 de fete, Mazăre a spus: ” am grijă de turiste să voteze pentru că de data asta pentru mine votul este o plăcere. Pentru ele e puţin cam dimineaţă la ora 12 aşa că trebui strunite puţin. Sunt în bikini şi cu buletinul la bikini”, a completat primarul fanfaron. Ea a anunţat că va merge să voteze „mai pe seară”, pentru că pentru el votul pentru demiterea lui Traian Băsescu este „o plăcere”.
Revoluţionarul de Constanţa
Mazăre era imbrăcat în costumul său de revoluţionar, de culoare kaki, şi cu o beretă roşie pe cap, a spus că se poate vota şi cu „buletinul la bikini”, cele aproximativ 25 de fete îmbrăcate în costume de baie fiind fotomodele din întreaga ţară. Ele urmează să participe la prezentări de modă pe litoral săptămâna viitoare. La secţia din centrul staţiunii Mamaia până la ora 12.00 votaseră aproximativ 250 de persoane.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.