Evenimentul Zilei > Actualitate > STUDIU. Există o metodă prin care femeile pot atinge ORGASMUL fără ca măcar să se gândească la SEX
STUDIU. Există o metodă prin care femeile pot atinge ORGASMUL fără ca măcar să se gândească la SEX

STUDIU. Există o metodă prin care femeile pot atinge ORGASMUL fără ca măcar să se gândească la SEX

Cu toate că metoda prin care femeile pot atinge orgasmul fără să fie implicate într-un act sexual a fost identificată încă din 1953, cercetătorii au venit acum cu date suplimentare ce le pot ajuta pe doamne şi domnişoare să atingă punctul culminant al excitării.

Femeile moderne vizitează tot mai des sala de sport pentru a fi într-o formă fizică de invidiat. Multe dintre ele se pare că au descoperit şi o altă bucurie a acestui obicei sănătos. Conform unui studiu, un număr mare dintre femeile care fac exerciţii fizice ajung să aibă orgasm chiar în timp ce îşi lucrază muşchii.
Acest fenomen nu este chiar o noutate, el fiind menţionat încă din 1953 în lumea medicală. Cu toate astea, nici astăzi nu se ştie ce anume le declanşează orgasmul femeilor atunci când fac sport.
Specialiştii britanici au studiat problema mai amănunţit şi au întocmit chiar o listă a exerciţiilor care declanşează cel mai frecvent şi mai rapid orgasmul. “Cel mai des asociate cu orgasmul sunt exerciţiile abdominale, în 51,64% din cazuri, cătărările, pedalatul pe bicicletă şi ridicarea de greutăţi", se arată în studiul publicat de Daily Mail.
La studiu au participat sute de femei cu vârste cuprinse între 18 şi 63 de ani."Datele studiului ne conduc spre concluzia că orgasmul nu are neapărat legătură numai cu sexul. De asemenea, am aflat informaţii despre o serie de procese care au loc în corpul unei femei în timpul orgasmului", a declarant cercetătorul Debby Herbenick, pentru Daily Mail.
Cel puţin una din cinci femei are orgasm în timpul exerciţiilor pe care le face la sala de fitness.

Sursa: Daily Mail