Evenimentul Zilei > Politica > EXCLUSIV. Viorica Dăncilă a spus adevărul! Cine a dat-o afară, de fapt, din Guvern? Dezvăluiri incredibile (VIDEO)
VIDEO

EXCLUSIV. Viorica Dăncilă a spus adevărul! Cine a dat-o afară, de fapt, din Guvern? Dezvăluiri incredibile (VIDEO)

Fostul premier, Viorica Dăncilă, a venit cu dezvăluiri fabuloase din interior, de pe vremea când era şefă la Palatul Victoria. În cadrul podcastului EVZ Play, fostul prim-ministru, Viorica Dăncilă a vorbit în compania jurnaliștilor Robert Turcescu și Dan Andronic despre problemele cu care aceasta s-a confruntat de-a lungul carierei ei politice.

Viorica Dăncilă, fost europarlamentar, fost prim-ministru și candidat la președinție, a subliniat, în cadrul podcastului EVZ Play moderat de Robert Turcescu și Dan Andronic,  că „indiferent de cât de criticat sau iubit este un lider”, ceea ce contează cu adevărat este moștenirea pe care o lasă.

„Nu a fost premier în România mai atacat decât am fost eu”

„Cred că nu a fost premier în România care să fie mai atacat decât am fost eu, ca intensitate și din toate părțile. Mai mult decât atât, orice lucru bun pe care îl făceam era trecut imediat în derizoriu de o greșeală gramaticală, pe care am făcut-o. Văd acum câte greșeli se fac, nimeni le sancționează. S-a vrut lipirea unei etichete. (…)

Avem lideri care nu pot duce o frază cap coadă. Am făcut greșeli, dar nu am greșit niciodată față de oameni sau față de țara mea. (…) A fost o perioadă foarte grea. Am fost atacată atunci pentru lucruri pe care am acum nimeni nu le sancționează”, a spus Viorica Dăncilă în cadrul podcastului din arena EVZ.

Viorica Dăncilă: Pe unele le-am meritat

De asemenea, aceasta a menționat despre diferitele contexte complicate cu care s-a confruntat, dar și criticile acerbe lansate la adresa ei. Astfel, fostul prim-ministru nu se consideră o victimă, deoarece crede că pe unele le-a meritat.

„De aceea cred că pe unele le-am meritat. Sunt un om corect și nu pot să spun că am fost victimă, iar eu n-am greșit cu nimic. Unele le-am meritat, dar repet, nu am greșit cu deciziile luate pentru România. Unele au fost amplificate atât de mult încât acum cred că cineva chiar le-a dirijat pentru că nu văd aceeași abordare acum”, a mai spus fostul ministru.

„M-am bătut cu 6 bărbați de stat. Toți erau împotriva mea”

AP Photo/Vadim Ghirda, File)

Totuși, politiciana fost social-democrată a admis că a fost afectată de-a lungul timpului.„Nu pot să spun că nu m-a afectat. Categoric, da. (…) Orice făceam, nu era un lucru bun. Era normal că toate acestea nu te pot lăsa să nu-ți pese. Mă afectau, dar îmi dădeau și voința și puterea de a merge mai departe și a demonstra că pot să fac lucruri bune. (…) Aveam o datorie de onoare de îndeplinit față de România și poporul român. Eram premierul României, eram prima femeie prim-ministru și nu aveam voie să fac un pas înapoi.

Gândiți-vă că m-am bătut cu 6 bărbați de stat. Toți erau împotriva mea, toți președinții de partide politice, inclusiv președintele României, era împotriva mea. Era normal, asta e opoziția. Inclusiv din propriul partid aveam destui de mulți care știam că sunt împotriva mea. Am mers mai departe pentru că vedeam că modul în care pot să duc la bun sfârșit orice măsură din programul de guvernare aduce un plus”, a completat invitata.

Dacă ai date sau informaţii care pot deveni o ştire, transmite-le pe adresa pont@evz.ro
Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: