Într-o intervenție la postul B1 Tv, președintele Partidului Dreptății Sociale, Traian Rece, a anunțat că această formațiune își retrage susținerea pentru Teodor Meleșcanu.

Rece: Liberalii îi fac o ofertă

Traian Rece a precizat că partidul pe care îl conduce a depus o contestație la BEC. Presedintele PDS a mai declarat că Melescanu a apelat la serviciile partidului sau in urma cu 2 luni.

”Liberalii îi fac o ofertă, asta mi-a spus. Să nu ma mai vadă nimeni în preajma lui. Acum să te dezici de noi? M-a terminat, nu îmi venea să cred! Peste 350.000 de semănturi i-am strâns noi, toti banii i-am băgat eu 200.000 de euro″, a spus Traian Rece, la B1 TV, în emisiunea ”Evenimentul zilei”, ediţia de la ora 11.00, moderată de jurnalistul Mălin Bot.

Implicarea colonelului Dogaru

În editorialul EVZ publicat marţi de ziaristul Mălin Bot, acesta a atras atenţia asupra apariţiei ciudate a colonelului Mircea Dogaru la posturile de televiziune pozând în persoana care a adunat semnăturile pentru candidatura luI Teodor Meleşcanu.

”Surpriza din spatele candidaturii surpriză a lui Teodor Meleşcanu este personajul care a apărut ieri la televiziunile de ştiri pentru a explica modul în care a adunat semnăturile necesare candidaturii: colonelul Mircea Dogaru, liderul Sindicatelor Cadrelor Militare Disponibilizate. (…) Implicarea lui Dogaru pentru susținerea candidaturii fostului şef al spionilor te pune pe gânduri, având în vedere acțiunile din ultimii doi ani la care a participat acest personaj şi legăturile cu personaje importante ale ideologiei pe care îşi bazează Vladimir Putin expansiunea în Europa de Est”, spune Mălin Bot în editotrial.
Citiţi aici tot editorialul!