Evenimentul Zilei > Monden > Ex-ul Andreei Bălan, mărturisire șoc despre divorț: „Trecutul familiei mele m-a afectat”
Ex-ul Andreei Bălan, mărturisire șoc despre divorț: „Trecutul familiei mele m-a afectat”

Ex-ul Andreei Bălan, mărturisire șoc despre divorț: „Trecutul familiei mele m-a afectat”

Fostul soț al Andreei Bălan , actorul George Burcea, a avut o viață marcată de traumele din copilărie.

Mărtusire cutremurătoare a fostului soț al celebrei artiste Andreea Bălan! Actorul George Burcea a recunoscut că unul din motivele divorțului de Andreea Bălan a fost și drama trăită din cauza familiei dezbinate în care a crescut.

Fostul soț al artistei a vorbit mai deschis și sincer despre experiențele și momentele  prin care a trecut după despărțirea de Andreea Bălan. De asemenea, el a vorbit și despre sentimentele și dorul care îl cuprinde după cele două fetițe ale sale.

Viață marcată de traume

Vestea că George Burcea și Andreea Bălan au divorțat la aproape jumătate de an de la nuntă a fost o lovitură în show-biz. De atunci s-au aflat detalii șocante care privesc atât căsătoria celor doi, dar și din copilăria actorului.

După ce a anunțat despărțirea de George Burcea, Andreea Bălan a mărturisit că atitudinea lui s-a schimbat dramatic atunci când a început să scrie la cartea autobiografică, deschizând niște răni nevindecate din trecut.

„Da, trecutul familiei mele cu siguranţă m-a afectat”

George Burcea a recunoscut că dramele din copilăria au influențat relația sa cu Andreea Bălan.

„Da, trecutul familiei mele cu siguranţă m-a afectat, dar acest lucru nu-l ştiam înainte să mă căsătoresc. Nu sunt mândru de faptul că m-am despărţit de Andreea, dar nici nu regret.”, a spus George Burcea.

George Burcea a spus că nu doar detaliile șocante pe care le-a aflat despre familia sa au afectat comportamentul lui față de fosta soție. Potrivit acestuia, alt motiv a fost și frustrările care se acumulaseră în timp, din cauza ei.

„Acum sunt bine, iar dacă stăteam în acea relaţie, simţeam că nu fac decât să mă frustrez din ce în ce mai mult. Realizasem că dacă eu aveam starea aia de frustrare şi supărare, le-o transmiteam şi copiilor mei în timp. Deşi cu siguranţă decizia de a divorţa le va afecta”, potrivit antenastars.ro.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: