Așadar, avem de a face cu un soi de a doua premieră, reintrăm în tiparul „încă o zi de miercuri, încă un interviu”. Protagonistul de astăzi este Christian Sabbagh, vedeta postului de televiziune Kanal D, un personaj total atipic în presa românească, când reporter de front, când distins și așezat prezentator, când veritabil jurnalist-copoi, aflat zi și noapte pe urmele rețelelor de crimă organizată.

Nu este deloc exagerat, și-a riscat în câteva rânduri viața în cel mai pe muchie mod cu putință, a trecut la micron pe lângă o răpire din categoria „banii sau viață”. Nu pare terifiat când povestește episoade de acest gen, poate unde este învățat cu prezența morții de când era copil, în timpul  Războiul civil Libanez, elev al unei scoli catolice din Beirut. Pentru unii dintre tații care își duceau sau își aduceau copiii de la școală, drumul făcut era ultimul. De mână cu copiii lor școlari, aceștia au căzut vânați de lunetiști.

Despre astfel de întâmplări, despre cum s-a întors în țara mamei sale, România, și despre multe altele, necunoscute publicului, într-un interviu „Dosare de presă”, realizat  de Mirel Curea.