Eugenia Şerban, medicul de gardă de la Acasă TV

Eugenia Şerban, medicul de gardă de la Acasă TV

Actriţa interpretează unul dintre rolurile principale din "Doctori de mame", serial care are premiera în această seară, la 19.30.

Eugenia Şerban a fost aleasă pentru a doua oară să interpreteze rolul unei doctoriţe într-unul dintre serialele marca Acasă TV. După rolul Renatei din „Inimă de ţigan“, Eugenia este de astăzi Ana Dogaru, medic pediatru la clinica particulară „Materna“. Actriţa declară că i-a fost destul de greu să se obişnuiască cu termenii specific medicali, utilizaţi frecvent în scenariul serialului „Doctori de mame“.

„Am prieteni medici şi am preluat anumite informaţii de la ei, dar cu termenii specific medicali mi-a fost mai greu să mă obişnuiesc, atât mie, cât şi colegilor, aşa că a trebuit să ne mai informăm. Fiind o meserie complexă, am încercat să acumulez noţiuni de bază şi cred că una dintre particularităţile Anei este că e foarte caldă cu pacienţii şi astfel le dă încredere în ei“, spune Eugenia. Medicul Ana Dogaru are o fiică adolescentă şi începe o relaţie cu şeful Secţiei de ginecologie, Ştefan Dinu (Constantin Cotimanis), un bărbat trecut printr-un divorţ dificil. Spre deosebire de personajul pe care-l interpretează, Eugenia afirmă că nu i s-a întâmplat niciodată să se îndrăgostească de cineva la locul de muncă. „Pe platouri, nu m-am îndrăgostit niciodată, aici doar muncesc, dar în viaţa reală da, m-am îndrăgostit. Consider că este un lucru extraordinar pentru un om să fie îndrăgostit şi să iubească“, adaugă actriţa.

PREFERINŢE

Ne puteți urmări și pe Google News

Inspirată de „Doctorii din L.A.“

Eugenia Şerban spune că urmăreşte frecvent alte seriale cu doctori, preferatul ei fiind „Doctori în L.A.“. În timpul liber, îi place să gătească, pentru că această activitate o relaxează foarte tare.