Evenimentul Zilei > Monden > Este oficial! Ei sunt concurenții de la Asia Express 2021
Este oficial! Ei sunt concurenții de la Asia Express 2021

Este oficial! Ei sunt concurenții de la Asia Express 2021

În urmă cu puțin timp, s-a aflat cine sunt concurenții de la Asia Express 2021. Ei sunt cei care pornesc pe „Drumul Împăraților”.

Filmările pentru cel de-al patrulea sezon al show-ului „Asia Express” vor începe luna aceasta. Se știe deja că Irina Fodor, Marius Damian și Oase sunt cei care vor prezenta aventura pe „Drumul Împăraților”. Presa specula însă încă de acum o săptămână cine sunt concurenții și iată că acum există, în sfârșit, o confirmare.

Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele 9 perechi dornice de aventură și adrenalină, a anunțat Antena 1. Cursa va porni din Turcia, va continua cu Georgia, Azerbadian și alte destinații surpriză.

Ce spun concurenții de la Asia Express, sezonul 4

Lidia Buble și sora ei, Estera, sunt una dintre perechile concurente. „O viață am așteptat o astfel de oportunitate… să pot să-mi spun povestea și într-un alt context. Sunt extrem de competitivă, dar habar n-am cum am sa fac față când adaug stresul și epuizarea. Vin să câștig și să-mi arăt că pot mai mult. Noi suntem 11 frați. Cât o echipă de fotbal:)… am ales-o însă pe Esty, pentru că împreună suntem Double Bubble Trouble”, a declarat Lidia Buble.

Și Adriana Trandafir și fiica ei, Speranța, sunt nerăbdătoare să înceapă marea aventură. „Cea mai provocatoare experienţă personală, de până acum, singura în care o să ne testăm limitele, puterea de a merge cu adevărat mai departe, după ce o să spunem: gata, până aici, nu mai pot. Împreună, pentru prima oară, suntem o echipă în situaţii nemaintâlnite, în locuri neştiute, în condiţii netrăite şi nebănuite. O să trecem prin multe bune şi rele şi o să încercăm să facem faţă cerinţelor.

Sperăm ca timpul nepetrecut împreună până acum să se adune într-un exercitiu de iubire, ambiţie, autocunoaştere, bucurie şi joacă, sperând să nu regretăm niciodată această alegere. Asia Express, noi suntem pregătite, tu?, a declarat Maria Speranța, fiica Adrianei Trandafir.

Mihai și Elwira Petre: “Când am primit propunere de a participa la Asia Express, nu credeam că vom pleca, mai ales că era vorba de amândoi. 1000 de întrebări au apărut în capul meu. Cum să mă organizez? Fetele? Casa? Serviciul? Oare este posibil? Dar recunosc că sunt o femeie foarte curioasă. Curioasă să întâlnesc oameni noi, locuri noi, culturi noi. Atât de curioasă, încât nu am putut sa ratez Asia Express. Ce ne așteaptă? Nu știu! Dar vreau sa văd!”, a povestit Elwira Petre.

Cuza și Emi de la Noaptea Târziu pornesc și ei pe „Drumul Împăraților”

Și Alexandra Ungureanu pleacă la drum, alături de mama sa. „Asia Express e un proiect tv fabulos şi o competiţie care m-a ţinut cu sufletul la gură de la primul sezon. Mi-am închipuit de multe ori cum ar fi sa particip, iar acum, cu câteva zile înainte de plecare, încă mi se pare că visez că se întâmplă! Am ales să fac echipă cu omul către care alerg întotdeauna prima dată să-i povestesc tot ce trăiesc, pe plan artistic sau personal – mama. De data asta, nu va fi nevoie să-i povestesc, pentru că va fi alături de mine, cu iubire şi incredere, în mijlocul aventurii, şi sper să fie cea mai tare experiență a noastră împreună!”, a mărturisit Alexandra Ungureanu.

Cuza și Emi de la Noaptea Târziu pornesc și ei pe „Drumul Împăraților”, în timp ce colegul lor, Cucu, se află la Survivor România. „Plecarea în Asia Express deja mi-a stârnit emoţii pe care nu credeam că sunt capabil să le simt sau că le am. Abia aştept să trăiesc experienţa asta pe pielea mea; sunt convins că îmi va fi greu, dar îmi voi crea nişte amintiri pentru o viaţă. Am decis să mergem în Asia ca să îmi testez prietenia cu Emi. Dacă ne înţelegem şi acolo, o să îl cer de prietenul meu cel mai bun!! Sper să stăm cât mai mult în concurs”, a declarat Cuza.