Fanii lui Abi Talent au făcut o serie de comentarii extrem de acide la Mario Fresh, iubitul Alexei Eram și protejatul lui Alex Velea.

Cu toate acesta, Alexa Eram a avut o reacție civilizată și și-a păstrat calmul.

Recent întoarsă de la Londra, Alexia Eram a postat pe rețele sociale două fotografii al căror mesaj face trimitere la situația critică din Familia Regală a Marii Britanii. “Eu mai stau prin Londra, sorry, Meghan (n.r.: îmi pare rău, Meghan)”, a scris frumoasa vedetă pe contul ei oficial de Instagram.

Printre comentariile pozitive, un internaut care este fanul lui Abi Talent i-a lăsat mai multe remarci jignitoare. “Mario, copie Alex Velea și tu, copie wanna be c#*^@ de Antonia / Mai femeie e Marios / Fă-ți ceva la față, că zici că ești bărbat cu capul pătrat / Lasă-te de vlog! Asta e o meserie inventată pentru tine, pentru că nu știi ce să faci! Ești fata lu’ Esca, atât!” sunt mesajele scrise de tânărul care îl apreciază pe Abi Talent.

Pusă în această situație, Alexia Eram nu a comentat nimic public. Mai mult, la câteva ore după ce fanul lui Abi Talent a atacat-o pe Instagram, el a șters comentariile, scrie Cancan.