Evenimentul Zilei > Social > Elodia. ULTIMA TEORIE despre celebra avocată. Undeva în Marea Neagră… Breaking news
Elodia. ULTIMA TEORIE despre celebra avocată. Undeva în Marea Neagră… Breaking news

Elodia. ULTIMA TEORIE despre celebra avocată. Undeva în Marea Neagră… Breaking news

Cel mai bine păstrat secret a fost demascat. Unde se află, de fapt, Elodia? Ultima teorie despre avocată aruncă în aer tot ce se știa în acest caz.

În toamna anului 2007, avocata Elodia Ghinescu dispărea fără urmă. Cazul a ținut prima pagină a ziarelor, generând un imens scandal mediatic.

În anul 2016, după un proces îndelungat, polițistul Cristian Cioacă, soțul avocatei Elodia, primea o condamnare definitivă de 16 ani și 8 luni de închisoare cu executare pentru uciderea soției sale.

Totodată, acesta a fost obligat să plătească daune de 150.000 de euro pentru Emilia Ghinescu, mama Elodiei și 100.000 de euro despăgubire fratelui avocatei. Cioacă și-a susținut mereu nevinovăția, negând că a comis crima, dovadă în acest sens fiind lipsa cadavrului.

Acum, un prieten al familiei a făcut o dezvăluire șocantă. Acesta a dezvăluit sub protecția anonimatului, pentru Antena 1, că trupul Elodiei ar fi în mare: „Nu am nicio îndoială că Elodia a fost aruncată în mare”, a spus sursa.

Mai mult decât atât, acesta a afirmat că trupul avocatei ar fi fost legat cu greutăți de plumb pentru a nu fi adus la țărm, scrie Huff.ro

Cristian Cioacă a fost condamnat, în iunie 2014, la 15 ani şi opt luni de închisoare pentru uciderea avocatei Elodia Ghinescu şi 250.000 de euro despăgubiri pentru familia acesteia.

Procurorii arătau în rechizitoriu că în noaptea de 29 spre 30 august 2007,

„Pe fondul unor relaţii conflictuale preexistente legate de un iminent divorţ determinat de presupusele relaţii extraconjugale ale soţilor, în timp ce se aflau în dormitorul matrimonial, discuţiile au degenerat, context în care Cristian Cioacă i-a aplicat soţiei sale, Elodia Ghinescu, multiple lovituri, soldate cu decesul acesteia”.