Elena Udrea: Antena 3 se străduiește să mascheze eșecul

Elena Udrea: Antena 3 se străduiește să mascheze eșecul

La emisiunea de aseară, de la Antena 3, premierul Mihai Răzvan Ungureanu, prin felul în care a răspuns întrebărilor insinuante, a arătat care este diferența dintre un om care spunea ceea ce gândește și un jurnalist care atacă la comandă, consideră președintele PDL București, Elena Udrea.

"Uau! Ce jale la Antene! După emisiunea de ieri seară, gaşca lui Voiculescu se străduieşte, fără succes însă, să mascheze eşecul spectaculos al directorului postului, omul cel mai de încredere al lui Felix, vârful de lance al armatei mogulului în lupta cu adversarii politici. În prezenţa Premierului, doar unu la unu, aroganţa şi suficienţa şi-au dovedit limitele!", a scris Elena Udrea pe blog. Potrivit acesteia, premierul Mihai Răzvan Ungureanu a reuşit aseară să demonstreze că Mihai Gâdea "este bun doar în momentul în care ţipă şi are aplaudaci şi yesmeni în jurul lui". Un premier care se pliază pe așteptările românilor "Din punctul de vedere al omului politic care merge adesea la emisiuni televizate, prim-ministrul a arătat aseară de ce îşi merită primul loc în sondajele privind favorabilitatea în rândul românilor, înaintea liderilor de carton ai opoziţiei. Felul în care a făcut faţă întrebărilor insinuante de-a lungul emisiunii a arătat care este diferenţa între un om care spune ceea ce simte şi gândeşte şi un jurnalist care atacă la comandă", a mai scris Udrea, precizând că prezența lui Ungureanu la Antena 3 a fost și un semnal că actualul Guvern se bucură de mai multă încredere. "Emisiunea de aseară demonstrează încă o dată că decizia pe care am luat-o ca partid în urmă cu o lună a fost inspirată. De altfel, mă număr printre cei, puţini de altfel, care au susţinut în permanenţă că instalarea unui alt Executiv este o mişcare câştigătoare. Cu atât mai mult cu cât am reuşit să propunem un premier care se pliază pe aşteptările românilor", a mai scris Udrea. Potrivit acesteia, Mihai Răzvan Ungureanu va avea sarcini mai ușoare decât a avut Boc, care a luat măsuri de reechilibrare bugetară destul de dure pentru populaţie. "Executivul Ungureanu trebuie să-i facă pe români să aibă din nou încredere în instituţiile statului şi să crească nivelul de trai al oamenilor. Ceea ce, să recunoaştem, este o misiune ceva mai uşoară şi mult mai populară. Cu atât mai mult cu cât se bucură de sprijinul PDL şi, fără îndoială, şi de sprijinul meu", a subliniat Udrea. Citiți și:

  • Lecție de română la Antena 3: Cum l-a pus la punct Ungureanu pe moderatorul Gâdea! | VIDEO
  • Psihiatru despre confruntarea Gâdea - MRU: "Ca premier, nu-ți permiți să n-ai trei răspunsuri pregătite, pe teren inamic" | VIDEO
  • MRU: "Am vorbit la telefon cu Victor Ponta". VEZI cum îl laudă Ungureanu pe şeful PSD
  • DAN ANDRONIC: MRU - Mihai Gâdea : 1 - 0. În nocturnă, pe terenul lui Voiculescu
  • SILVIU SERGIU: De ce ziariştii ar trebui să deplângă umilirea lui Gâdea de către MRU
  • HORIA TABACU: Gâdea plânge, Voiculescu ţipă, sau cum a devenit Antena 3 un post pro-Guvern (fără să vrea)