Evenimentul Zilei > Actualitate > El este CÂŞTIGĂTORUL winmasters Poker Open, cel mai mare turneu organizat vreodată în România
El este CÂŞTIGĂTORUL winmasters Poker Open, cel mai mare turneu organizat vreodată în România

El este CÂŞTIGĂTORUL winmasters Poker Open, cel mai mare turneu organizat vreodată în România

Winmasters Poker Open s-a terminat linie luni, după miezul nopţii, când la masa finală rămăseseră în cursa pentru premiul cel mare, în valoare de 100.500 euro, cinci români şi patru israelieni.

După 11 ore de joc intens, locul întâi a fost ocupat de Yonatan Koko, urmat în clasament de Mayan Yehoshua şi de românul Iulian Lucian Dragan. În cele din urmă, jucătorii rămaşi în cursă au făcut o înţelegere, ceea ce a făcut ca în clasamentul pe bani Mayan Yehoshua să fie pe primul loc, cu 77.900€, urmat de Yonatan Koko (67.900€) şi Lucian Drăgan (60.200€).

Conform romaniatv.net, Yonatan Koko a declarat la final că după ce a câştigat un turneu atât de important se consideră un adevărat jucător de poker.

Cel mai mare eveniment pokeristic din România a fost organizat de-a lungul a nouă zile. Au fost 24 de turnee, 1.500 de participanţi unici, 15 ţări reprezentate, 12 trofee şi peste 700.000 de euro premii acordate jucătorilor. În Main Event au fost 1.060 de intrări de 550 de euro, cifre record în România.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.