‘Eu am colaborat foarte bine cu dumnealui. Consider că demisia a fost opţiunea sa de onoare, în condiţiile în care, aşa cum a spus astăzi şi premierul, nu au fost probleme serioase la Ministerul de Interne sau la cei de la Situaţii de urgenţă’, a declarat joi Dragnea.
Întrebat dacă poate vorbi despre un posibil înlocuitor ai lui Radu Stroe la conducerea Ministerului de Interne, Dragnea a indicat faptul că nu stă în competenţa să formuleze o asemenea propunere. ‘Nominalizarea va veni de la PNL. Probabil că vor lua decizia în Delegaţia Permanentă a PNL care ar urma să se desfăşoare, din câte ştiu, pe 1 ori 2 februarie. Sigur, ne vom spune şi noi părerea, dar abia după formularea propunerii în PNL’, a mai precizat vicepremierul.
Întrebat despre un posibil schimb de ministere între PSD şi PNL, Dragnea a spus succint că acest subiect ‘nu s-a discutat deocamdată’.
Vicepremierul Liviu Dragnea se află joi la Focşani la o întâlnire cu liderii judeţeni ai PSD din zona estică a ţării, ce are ca teme de discuţie pregătirile pentru alegerile europarlamentare, procesul de descentralizare şi problematica la zi din judeţe.

Te-ar putea interesa și: